Forhåndsinfo før møte mellom FUVO og Fet

Fet slo FUVO sist.

I vinter valset FUVO over Fet og vant 9-1, men da lagene møttes igjen i første seriekamp gikk Fet like godt bort og vant 4-2. Mange trodde da at Fet ville være en kandidat å regne med helt oppe i toppen, slik skulle det imidlertid ikke gå. Riktignok stod de med 4 poeng etter to kamper, men siden har oppturene vært få. Merkelig nok så har 9 av lagets 14 poeng kommet etter seiere over sterke lag som FUVO, Skedsmo og Aurskog-Høland. I tillegg til den forventede seieren over Rælingen.

Fet er i siget med fire poeng på de to siste matchene

Laget slo Aurskog-Høland 4-2 hjemme i siste hjemmekamp og spilte uavgjort 1-1 borte mot Blaker så sent som tirsdag denne uken.  De har hentet ytterliggere to nye spillere fra Skedsmo de siste dagene i Kristoffer Langerud og Sebastian Lobman, to gode spillere som har masse erfaring fra 3.divisjonsspill med Skedsmo.

Etter halvspilt serie ligger Fet på 11.plass med 14 poeng, noe som betyr at de ligger i den berømte nedrykkssumpa, kun tre poeng unna sikker plass, men samtid er det ikke mer tre poeng opp til Aurskog-Høland på 8.plass. Det er kun Strømmen 2 som har sluppet inn flere mål og kun Blaker som har scoret færre, allikevel er Fet en fryktet motstander for Martin Wiker sitt mannskap

FUVO med 7 strake hjemmeseire, og 8 strake seiere

FUVO tapte som før nevnt seriepremieren mot Fet, men har siden det kun ett tap på de tolv siste matchene. Hjemme på eget gress har de vunnet alt som er, og står med sju strake seiere og 22-7 i målforskjell. Laget var kun noen minutter unna å gå på et bananskall mot Sørumsand sist, men forventes å være 100% fokuserte da Fet kommer på besøk. De har også et tap å revansjere.

Martin Wiker sitt mannskap står med åtte strake seiere og har som målsetning å ta sommerferie på toppen av tabellen. Det betyr at de må ha minst ett poeng mot Fet, men aller helst alle tre for å være sikre.

FUVO er som mot Sørumsand, storfavoritter, men ingen ting er gratis i det som blir regnet som Norges beste 4.divisjonsavdeling. Det de leverte i store deler av andre omgangen mot Sørumsand holder helt klart ikke mål. Gutta må opp i ringene og holde standarden i 2 x 45 minutter.

Brenna versus Blix

Christoffer Blix har stått over en del kamper i juni pga skade, men var tilbake på benken mot Blaker sist. Ellers så ser det lysere ut for de blåkledde nå enn det gjorde for en liten stund siden.

Men det skal ikke være nok til å tukte et FUVO lag på normalt nivå. Toppscorer Kim Brenna har bøttet inn mål i 11 av laget 13 seriekamper og er også toppscorer i 4.divisjon med 18 mål. Sist mot Sørumsand scoret han tre mål de siste tolv minuttene. Før nevnte Blix er toppscorer for Fet med 6 nettkjenninger.

Ingen av lagene har spillere som må sone. Otto Dahl er trolig ute for FUVO, men Wiker har en stor og bred topp (enn så lenge) og har masse å velge mellom.

Det er forventet at han gjør noen bytter fra starteleveren mot Sørumsand sist, en Oliver Nøvik er bl.a garantert inne.