Forhåndsinfo mellom FUVO og Eidsvold Turn 2

Tap og skader for serielederen

FUVO gikk ikke bare på et meget fortjent tap mot Fjellhamar tidligere denne uken, en meget tynn tropp fikk også med seg noen leie skader i sekken. Mergim Shurdiqi, Ole Kristian Myhre, Kim Brenna og nyervervelsen Henrik Nordnes forlot alle banen med skade, i tillegg haltet Otto Dahl seg gjennom kampen. Otto Dahl er uaktuell, mens det er usikkert med de andre.

Det betyr at lagets andre nykommer, Henning Torgnesskar, trolig må starte allerede mot Eidsvold Turn2. Tynn tropp og masse små og store skader gjør sitt til at FUVO halter om dagen. Det igjen gjorde nok sitt til at FUVO gikk fra årsbeste mot Skedsmo til årsverste mot Fjellhamar.

FUVO med 10 strake hjemmeseiere

Nå er de tilbake på eget gress, og der har de så langt vært uovervinnelige. Ti seiere av ti mulige hjemme gjør sitt til at de også i denne kampen er favoritter. Kan da også ta med at Eidsvold Turn2 så langt har tatt to poeng på bortebane.

Det mestscorende laget møter det laget som har scoret færrest mål, det skal under normale forutsetninger bli en enkel match for nesbuene. Dessverre har prestasjonene til FUVO variert fra strålende til bønn i bøtta.  Et eksempel på det er at bunnlaget Rælingen hadde FUVO i kne i høstens første hjemmekamp. FUVO hadde imidlertid en spiller ved navn Kim Brenna, som scoret to mål og fikset med det 2-0 seier til vertene.

Turn 2 imponerte med seier over Blaker

Eidsvold Turn 2 tok en sterk 3-1 seier mot Blaker tidligere i uken. Grunnen ligger mye at laget har hentet flere spillere til sitt A-lag, som igjen gjør at de har muligheten til å stille et sterkere rekruttlag.

Det blir også trolig bekjentskap med en nesbu. Niklas Brenna Karlsen har gjort comeback i klubben i høst etter å ha studert på Sørlandet og spilt 3.divisjonstfotball for Donn.

Superspissen til FUVO, Kim Brenna, er usikker og testes før kamp. Han har vært i superform og scoret i 11 kamper på rad. I 4.divisjon er han suveren toppscorer med 31 mål, men han nærmer seg også den magiske grensen på 200 mål for FUVO. Pdd står han med 191.

Sondre Rustad Rudi er mestscorende for Eidsvold Turn 2 med 8 nettkjenninger så lang.

Det er vanskelig å si hva slags lag Eidsvold Turn 2 kommer med, men skal FUVO fortsatt ha som ambisjon om å rykke opp, så må de slå Eidsvold Turn 2, uansett hva de måtte komme med.

Banskallet fra Fjellhmar matchen må ryddes vekk og gutta må starte med å løpe, gå i duellene og vise at de er et bedre fotballag enn gjestene fra Myhrer.

 

Denne artikkelen er sponset av

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg