Forhåndsomtale før kampen mellom FUVO og Lørenskog 2

Kan ta over serieledelsen hvis resultatene går deres vei

FUVO og Lørenskog møtes lørdag i den 9.serierunden i årets 4.divisjon. Resultatene de siste rundene har gått hjemmelagets vei samtidig som de har gjort jobben selv. Skedsmo har gått på to strake tap, mens EIF tapte tidligere denne uken for Kløfta. Det betyr at Skedsmo topper tabellen på bedre målforskjell enn FUVO, mens EIF befinner seg på tredjeplass med to poeng mindre.

Lørdag møttes nettopp EIF og Skedsmo. Det betyr at med poengdeling eller EIF seier, så vil FUVO med seier over Lørenskog 2 klatre helt øverst for første gang i år.

Nesubuene har fire strake seiere og står med samme antall seiere på hjemmebane. Laget kommer fra en sterk 3-0 seier borte mot Blaker. Laget får også tilbake Julian Paulsen fra skade, mens Preben Finstad er tilbake fra studier i Trondheim. Otto Dahl og Andreas Castilla er usikre, men FUVO-trener Martin Wiker stiller uansett med et meget sterkt lag.

Lørenskog 2 ligger ti poeng bak FUVO

Motstander Lørenskog 2 har stort sett stilt med mange unge spillere, men av og til har de klinket til med et solid lag. Det er nok også mye av grunnen til at laget har variert så mye, fra 10-0 over Fet til å tape 5-0 for Blaker. Lørdagens motstander tapte forøvrig for Fet, men slo Blaker. Ingen tvil om at fotballen er rund i 4.divisjon 🙂

Lørenskog 2 har 2-1-2 på de siste fem kampene, men de fleste poengene er tatt på hjemmebane. Kun en gang har laget tatt poeng på sine fire bortekamper, den kom allerede 1.april da laget slo Fjellhamar med 4-3. Etter det så har de tapt E. Turn2, Aurskog-Høland og Blaker.

Tirsdag denne uken ble det imidlertid 3-1 seier hjemme over Rælingen. Det betyr at Lørenskog etter 8 serierunder ligger på 7.plass med 11 poeng. Ti poeng bak FUVO på 2.plass.

Brenna tilbake med scoring mot Blaker

Etter to målløse kamper scoret Kim Brenna endelig for FUVO igjen. Det betyr at han står med 10 scoringer. Toppscorer i 4.divisjon er Ole-Christian Moltzau med 12. Toppscorer for Lørenskog 2 er Rene Eriksen med 5 nettkjenninger. Lørenskog har scoret to mål mer enn FUVO, men det er mye takket være 10-0 seieren over Fet. På den andre siden har de sluppet inn 22, som er sju mål mer enn nesbuene.

FUVO har møtt både a-laget og rekruttlaget til Lørenskog flere ganger. Sist gang FUVO møtte rekruttlaget til Lørenskog var i 2013. Da vant FUVO 5-1 på hjemmebane, men da lagene møttes igjen i den siste serierunden tapte nesbuene med hele 7-1. Kjennetegnet har vært mange mål.

Det er veldig vanskelig å spå hva Lørenskog 2 kommer med, men man må forvente mange unge og løpsvillige juniorspillere sammen med noen rutinerte seniorspillere.

Tabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=164197

 

Vi tror FUVO stiller med følgende lag: Andre Thomsen, Preben Finstad, Stian Westerheim, Fredrik Nilsen, Ole Kristian Myhre, Julian Paulsen, Oliver Nøvik, Simen Nordnes, Ørjan Hopen, Mads Rismoen og Kim Brenna.

 

Denne artikkelen er sponset av

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg