Første tap på tre kamper for Hvam

Even Dahl og hans Hvam tapte mot Borgen

Hvam – Borgen 2-6 (2-3)

Etter fire strake tap i serieinnledningen klarte Hvam å snu trenden og ta to seire som gjorde sitt at de klatret forbi Holter og Kurland og opp på trygg plass.  Onsdag var det dags for hjemmekamp på Borgen stadion mot nettopp Borgen. Et Borgen-lag som har overrasket, og som med seier ville innta tredjeplassen og fortsatt kjempe om å ta en av to opprykksplasser.

Borgen snudde kampen med tre kjappe

Henning Torgnesskar sendte Hvam i ledelsen etter 11 minutter, men Borgen slo etter hvert tilbake. Først med utligning etter 33 minutter og to minutter senere så hadde de snudd kampen. Da det gjenstod fem minutter igjen av første omgangen, så sendte Alexander Back ”bortelaget” opp i 1-3 ledelse. Henning Torgnesskar startet målkallasset og han fikk også æren av å avslutte det med sin fjerde scoring for året.

Hvam gjorde et hederlig forsøk på å ta igjen Borgen, men etter en times spill satte de ballen i eget nett. Da gikk litt av futen ut av Hvamsingene og Borgen scoret ytterligere to mål og vant kampen 2-6.

Hvam kunne tatt et skikkelig steg vekk fra nedrykkssumpa med seier, men er med tapet er laget godt plassert der nede sammen med Kurland og Holter, i tillegg til Blaker 2, som trakk laget før sesongstart.

Neste kamp for Hvam er fredag 8. oktober, borte mot Fet2

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Simen Andreassen, Michael Siddle, Anders Norum, Even Dahl, Gøran Haga, Simen Holter, Henning Torgnesskar, Marius Rognerud og Thomas Wiksaas.

Benken. Tony Kristiansen, Kevein Pihl, Ludvig Wang, Ole Kristian Østmo Bye, Pål Rolstad Nilsen og Christoffer Spiecker