Første trepoenger til FUVO

det var et revansjesugent FUVO-lag som søndag tok i mot Sogndal 2 til årets første hjemmekamp. Seriepremieren endte som de fleste har fått med seg med 6-1 tap for Volda.

Gjestene fra saftbygda kastet bort en 3-0 seier og måtte nøye seg med ett poeng mot Hødd 2 i forrige uke. Det er tidlig i sesongen, men vi velger å kalle dette en sekspoengerskamp der ingen av lagene har råd til å tape, i alle fall ikke FUVO.

Sogndal 2 kom med fire landslagdspillere, en del ungt og Endre Kupen og Erik Grønner, to tidligere eliteseriespillere på topp.

FUVO leverte en god første omgang, gikk raskt oppi 2-0, men slapp inn et alt for enkelt mål før det var halvspilt. Sogndal 2 utlignet til 2-2 sju minutter før pause, men FUVO slo tilbake på overtid. En corner ble headet kontant inn i nettmaslene av Tomas Holmestad

Det ble en betraktelig roligere andre omgang men på overtid kom gjestene til en stor sjanse, men Petter Rønningen vartet opp med en enda større beinparade. Dermed kunne FUVO spillere, ledere og supportere puste lettet ut.

1-0 3 min Preben Finstad

2-0 13 min Preben Finstad

2-1 18 min Endre Kupen

2-2 38 min Berge Hestetun

3-2 45 min Tomas Holmestad

FUVO stiller med følgende lag: Petter Rønningen, Nicklas Brenna Karlsen, Tomas Holmestad, Stian Westerheim, Sigurd Flekke Mathiesen, Noah Veiby, Oliver Nøvik, Tobias Solem Karlsen, Preben Finstad, Mads Rismoen og Jasman El Boumlali