Første trepoengeren i boks for Skogbyga 2

Kjell Arne Fjeld viste gamle kunster og vartet opp med hat-trick mot Blaker

7ér Blaker 2 – Skogbygda 2 4-10

Skogbygda sitt 7ér lag har i snitt scoret fire mål i de tre første matchene, men det hjelper lite da de har sluppet inn over sju i snitt i de samme kampene. Torsdag var det A-kamp samtidig, så da måtte enda flere ”gubb” trå til i bortemøte med Blaker. Hjemmelaget stilte med to av klubbens største legender i Thomas Haug og Thomas Skaalerud på banen

Blaker ledet 2-0 etter seks minutter

Skogbygda-gutta fikk en trå start og lå under med to mål før det var spilt seks minutter. Da bestemte plutselig Skogbygda-spillerne seg for at de hadde lyst til å være med på festen, og i løpet av åtte neste minuttene hadde de snudd 2-0 til 2-3 ledelse. Scoringene ga laget blod på tann og de bare fortsatte å gønne på. Det resulterte i to nye scoringer før Blaker reduserte til 3-5 like før pause. Nevnte Haug og Skaalerud stod for hvert sitt mål for hjemmelaget.

Skogbygda nådde tosifret

I andre omgang fortsatte Skogbygda å kjøre matchen og målene rant inn som perler på en snor. Til slutt klarte de å plassere hele ti baller bak Blaker målvakten, mens Blaker stoppet på fire. Med 4-10 seieren klatret Skogbygda opp flere plasser og ligger nå på en 6.plass.