Fortjent seier til Haga G14

Bildet: f.v.; Tobias Olsen, trener Per Rune Holmøy, Patrik Holmøy, Denis Atanasov, Daniel Gruszczynski, Ruben Kværner, Oskar N Olsen og Benjamin Sefring.

Gutter 14 år. Haga -Frogner 20-16 (9-7)

Det var en redusert tropp som skulle bryne seg mot Frogner. Pga skader og sykdom, stilte bruntrøyene uten innbyttere, men det så ikke ut til å affisere dem. Vet aldri hva Frogner stiller opp med, og de hadde kvoten med nivå 1 spillere.

Tomålsledelse til pause

Bruntrøyene kom best i gang og med et solid forsvarsspill satte de standarden. Fremover fungerte både overganger, kryss og avslutninger.  Midtveis i omgangen så stod det hele 8-3 på måltavla til Haga.  Så begynte det å kladde litt, ikke bakover eller spillemessig, men i avslutningene. Gikk en 8-9 minutters periode uten en eneste scoring til hjemmelaget. Frogner benyttet sjansen og knappet inn på forspranget. Rett før pause kunne imidlertid hjemmelagets toppscorer Daniel Gruszczynski fastsette pauseresultatet til 9-7.

I pausen fikk Hagagutta beskjed om å fortsette forsvarsspillet, men bruke litt mer tid i avslutningene.

Haga avgjorde kampen med sekst strake scoringer

Hjemmelaget åpnet målkontoen i den andre omgangen også. Men så begynte slitne bruntrøyer å pådra seg 2-minuttere, og dette gjorde at gjestene kunne komme inn i kampen igjen. Hadde kontakt på stillingen 12-11, men da fant hjemmelaget ut at nok var nok. De satte 6 scoringer uten at gjestene kunne svare og kampen var i realiteten avgjort.

Litt “hawaii” mot slutten gjorde at gjestene kunne pynte på resultatet.  Når det meget gode sortkledde dommerparet blåste for full tid, stod det 20-16 til Haga på måltavla.

En meget god og vel fortjent seier. Morsomt å se at hele laget fungerer som en enhet!  Nå er det bare å glede seg til neste tirsdag, da står EIF på andre siden av banen.