Fortjent seier til Hvam i lokaloppgjøret mot FUVO 2

Sola skinte og det var meget god stemning på tribunen da FUVO 2 og Hvam møttes til nabokoppgjør i 6.divisjon onsdag. Gjestene var favoritter i form av at de lå på 2.plass med sju seiere på de åtte første kampene, mens FUVO 2 lå på en beskjeden 10.plass med 9 poeng.

6.divisjon. FUVO 2 mot Hvam 3-1 (1-0)

FUVO2 ledelse til pause

Hjemmelaget stilte med tre spillere fra A-stallen, noe som er litt for lite skal de hamle opp med serietoeren. Hvam kom til et par avslutninger i starten, men Henrik Berntsen i FUVO-buret varet opp med et par gode redninger. FUVO 2 klarte etter hvert å komme seg høyre opp i banen og etter 21 minutter fikk de til et godt angrep hvor de kombinerte fint med hverandre. Ballen endte til slutt hos Fredrik Thorset, som plasserte ballen sikkert tilside for målvakten og inn i nettmaskene. I denne perioden var hjemmelaget gode, men mot slutten av omgangen tok Hvam over igjen. De kom til to gode sjanser, men Berntsen gikk seieren ut av duellen med Henning Torgnesskar og fikk hjelp av tverrliggeren ved et annet tilfelle.

1-0 til FUVO 2 ved Fredrik Thorset

Hvam snudde i andre omgang

1-0 til pause kunne FUVO-gjengen si seg godt fornøyde med. Etter sidebytte presset Hvam fra start. FUVO 2 holdt lenge brukbart unna, men det luktet mål til Hvam lang vei. Etter hvert ble flere av FUVO-spillerne slitne og det måtte gjøres en del bytter som gjorde sitt til at Hvam tok fullstendig over matchen. Med tjue minutter igjen å spille så ble Hvams høyreback, Julian Risvik Paulsen med opp i et angrep der han misset en stor sjanse først, men var raskt frempå returen og satte den i mål.

Alle Hvam sine målscorere har spilt i FUVO

Hvam jaget seiersmålet, men FUVO 2 kunne fort ranet med seg tre poeng. Først ble Christian Rodrigues Henrikson spilt alene med Henrik Risvik Paulsen, men da vartet Hvam-keeperen opp med en matchvinnerredning, og i den samme perioden ropte FUVO på straffe etter en liten dytt i ryggen på Andreas Lundgren. Bortsett fra det så var det Hvam som kjørte kampen.

Dette så mer ut som teatralsk fall i virkeligheten enn når jeg ser det her

Med ti minutter igjen å spille endte en avklaring hos Henning Torgnesskar, som bare dyttet ballen videre til Anders Norum, som feide avgårde en markkryper fra 25 meter som gikk inn i mål. Tre minutter senere tok Henning Torgnesskar ballen i egne bein og forserte seg forbi flere FUVO-spillere før han på elegant vis kjippet ballen over Berntsen og inn i mål.

1-2 til Hvam ved Anders Norum

Hvam klart best i andre omgang

1-3 til Hvam var fullt fortjent etter spill og sjanser. Seieren betyr at Hvamsingene trygget andreplassen med 24 poeng på ni kamper. Bøn leder med 30 poeng, men med en kamp mer spilt.  Fjellhamar 2 innehar tredjeplassen med 19 poeng.  FUVO 2 på sin side ligger helt nede på 10.plass med 9 poeng.

Banens beste var Hvams toppscorer Henning Torgneskar, mens Heine Risvik Paulsen var FUVOs beste.

Hvam takker supporterne sine for støtten

Neste kamp for FUVO 2 er onsdag 22.juni, hjemme mot Fjellhamar 2.  Gjestene fra Hvam tar samme dag turen til Lillestrøm og møte med Flisbyen

FUVO 2 stilte med følgende lag: Henrik Berntsen, Heine Risvik Paulsen, Simen Scharning, Sebastian Wang, Jørn-Erik Sogn, Jon Erik Tolo, Sigurd Westby, Fredrik Thorset, Baktiar Rzaev, Andreas Lundgren og Even Myren Nybø. Benyttede innbyttere. Sander Tufte Ringes, Jonas Aarhaug, Christian Rodrigues Henrikson, Ole Kristian Thorset, Torjus Murud Heiberg, William Fossum Østhuag, og Andre Jørgensen

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Julian Risvik Paulsen, Anders Norum, Simen Holter, Michael Siddle, Even Dahl, Gøran Haga, Fredrik Olsen, Henning Torgneskar, Tony Kristiansen og Thomas Wiksaas. Benyttede innbyttere: Simen Andreassen, Martin Holter, Tommy Alexander Solbergseter, Alexander Persvangen-Johansen og Mantvydas Gecas