Fotballavslutning og oppsummering av yngres lag i Haga 2022

Fotballavslutning med oppsummering av 2022

Født 2016:

Sesongen som har vært for 2016 spillerne Vi koser oss på treningene og kampene, spillerne er ivrige og er lærevillige. Vi har mye ball i beina, og foreldregruppa er gode på å heie lagene frem i kamper. Resultatene snakker vi ikke så mye om, men fokuset er at fotball er gøy! Trenere og spillere har det morsomt på treninger. Vi har også sett at jo mer fotballøvelser og mer kamptrening jo mer ivrige blir spillerne (og trenerne) Nå starter vi med innetreninger og vi ser allerede frem til neste sesong.

Født 2015:

2015-laget har hatt en glimrende sesong, med en stigende formkurve gjennom våren, og til cupene nå i høst. Kampene har vært i form av 7 års serien (3v3) med cupspill, i tillegg til noen andre enkelt cuper. Formasjonene på banen har vært den store utfordringen i år . Skulle det spilles 1-2, 2-1 eller en litt skjev 1-1-1? Løsningen ble på en litt blanding av disse, og med litt hensyn til de forskjellige spillerne som deltok på kampene. Midtveis i sesongen, rundt overgangen juli/august, måtte beklageligvis trenertemaet Haukø-Hauger/ Lundsvoll gi seg. Presset ble kanskje for stort etter litt svake resultater før ferien, med dertil store oppslag i Raumnes. Dette var meget synd, da det så ut til at laget egentlig hadde noe på gang. Trenertemaet Solberg/Mihail ( med hjelp av fortsatt hjelpetrener Adrian Brakstad) steppet da inn etter knallharde lønnsforhandlinger med lagleder og manager Karoline Torgersen. En to års kontrakt med trenertemaet ble underskrevet etter foreldremøte 22. august. Trenerteamet ser et stort potensiale i laget og gleder oss til neste sesong med seriespill og 5`fotball. For vi ser ikke bort ifra at den neste Salah, Firmino eller van Dijk vil komme ut av dette laget Øyvind Solberg Trener Haga 2015

G8:

Det har vært en sesong hvor vi startet tidlig med treningskamper og noen cuper på vårparten. Det har vært en fin utviklingskurve hos alle spillere, noe resultatene i høstsesongen er et bevis på. Vi har gått fra en vårsesong hvor de fleste kamper var svært tøffe til å bli to stabile og sterkt lag i høst. Vi har trent 2 ganger i uka + kamp så veldig mange har dermed 3 faste økter i uka. Fokus på trening har vært (og er) mye 1 mot 1, teknikk, mye ballberøring, avslutninger og spill. Fokuset i gruppa er fotballglede, samhold og det å støtte lagkamerater på og utenfor banen. Et baklengsmål er aldri en spiller sin feil og hvis noen gjør en åpenbar feil så skal vi alle støtte spilleren det gjelder. Nå er det fokus på treninger i vinter og vi satser på å få trent 2 ganger i uka med flest mulig samt deltakelse på mange innendørscuper gjennom hele vinteren.

Jenter 8 år

Denne sesongen er første sesong J8 spiller 5-er alene, uten sammenslåing med J9. Det har gått over all forventning. Jentene har vist spillerglede, fotballforståelse og entusiasme gjennom hele sesongen. Gjengen er ikke så stor, noe som gjør at samspillet de imellom er ennå viktigere. Vi har vært med på mange cuper, noe som har bidratt til en utrolig god progresjon. På de siste seriekampene har jentene briljert med godt samspill, gode skudd/passninger og vist at de nå forstår at fotball handler om å spille sammen som et lag! De har til tider rørt både foreldre og trenere med innsatsen sin, og vi gleder oss stort til ny sesong!

Gutter 9 år

G9 har denne sesongen vist en stor iver ovenfor hverandre og fotballen.Gjennom cuper og kamper scores det mange mål og på trening er de stort sett en motivert gjeng som lystrer når Glenn,Håvard eller Bjørn Andre har ledet.Vi voksne heier på de flinke barna våre Takk for denne sesongen

Jenter 9 år

Ordet som kan beskrive denne sesongen for jenter 2013 er UTVIKLING! Jentene har hatt en fantastisk utvikling både i ferdigheter, fotballforståelse, men ikke minst i lagånd og positiv innstilling. Vi har i år deltatt på mange cuper, bl.a Vårcupen på Hvam, Brandval cup og Matrand cup og dette har både vi trenere og jentene syns vært veldig gøy. Med ukentlige treninger, hvor oppmøte har vært strålende, og seriespill nesten hver uke i tillegg har året inneholdt masse moro fotballaktivitet. Jentene viser en strålende innstilling på både trening og kamp, de er kjempeflinke med å støtte og passe på hverandre og både tårer og latter er det blitt på trening og kamp. Vi har også vært så heldige å få nye jenter med på laget og disse er blitt tatt godt i mot av jentene på laget. Vi trives så godt sammen med jentene og gleder oss til neste sesong. Da skal vi begynne å spille 7`r fotball og kanskje får vi til en cup med overnatting i løpet av sesongen!

Gutter 10 år:

I år var første gang på 7r bane, startet sesongen med en strålende Østlandet cup på Kongsvinger hvor vi møtte mange lag som var nye for oss. Etterhvert som sesongen i år har gått har guttene utviklet seg kjempe bra å bruker hele banen og sentrer seg i mellom og samarbeider. Vi har deltatt på mange cuper med gode resultater på alt og Matrand cup var et stort høydepunkt som vi vil reise på neste år igjen. Gutter 2012 er en god og sammensveiset gjeng! Vi er kanskje ikke så mange men vi stiller opp på kamper og treninger med godt humør Vi fortsetter med treninger utover vinteren og skal delta på ulike cuper, Aurskog sparebank cup i november, Glåmdalens Julecup i desember og satser på å reise på overnattings cup i Lillehammer i Januar Ida & Glenn

Jenter 11 år (født 2011)

Det ble en utfordrende start da vi ikke fikk på plass ny hjelpetrener og lagleder til sesongstart. Regnet heller ikke med at første kamp var før etter skolestart så ble litt panikk da treneren kom hjem fra sommerferie. Vi skulle også spille 7’er og var egentlig ikke nok spillere ,så første kampen måtte avlyses. Vi klare å stable et lag på bena med et par nye spillere for året. Treningene fikk vi slått sammen med 2013 jentene slik at vi var flere voksne på treningene. Vi fikk også låne noen spillere fra 2013 gjengen de kampene vi hadde for få spillere og det de manglet i størrelse og fysikk tok de igjen på innsats. Takk til alle 2013-jentene som hjalp oss, dere er rå! Det ble mange tøffe kamper med tøff motstand og det tok litt tid før vi fikk skrudd på konkurranseinstinktet skikkelig. Første kamp mot Sørumsand før sommeren fikk vi skikkelig juling på bortebane, de var gode og spilte med en tøff stil. I returoppgjøret bestemte vi oss for å ikke la oss tråkke på. Det var første kampen jentene spilte med en vilje de aldri har hatt før, i alle fall ikke kollektivt. Det ble til tider litt mer knuffing en fotball, men det gikk begge veier. Det endte uavgjort, men det var den beste kampen vi noen gang har spilt. Jentene har en fin innstilling og klarer å se på det som en seier om vi scorer ett eller flere mål selv om vi taper. Det er en viktig ting å ta med seg videre at det er ok å tape så lenge man har gitt alt og virkelig forsøkt. Det ble også flere nye målscorere i år og det gjør noe med fotballglede. Vi vet fra tidligere at spillere som har vært nær ved å slutte har scoret og blir blant de mest ivrige på banen. Vi avsluttet sesongen med 11 spillere så vi har klart å øke spillertroppen i løpet av året. Det er en herlig gjeng som jeg har hatt gleden av å trene i 3,5 år og håper virkelig de fortsetter med fotball noen år til og at noen vil ta stafettpinnen videre. Kenneth, trener 2011 jenter.

Artikkel og bilder er hentet fra Haga sin hjemmeside

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg