FSK måtte nøye seg med uavgjort hjemme mot Sand 2

FSK – Sand 2  2-2 (1-0)

Etter to strake seiere Fenstad SK nøye seg med 2-2 og ett poeng i vårens siste kamp, hjemme mot Sand 2. Det betyr at etter 9 serierunder har FSK-trener Stian Olsen sine gutter samlet i sammen 14 poeng, noe som gir en godkjent 4.plass i 9.divisjon.

Kampen på Vestsiden stadion startet med et friskt Sporten-lag som kjørte matchen, men som ikke hadde dagen foran kassa. Flere 100% sjanser ble sløst vekk før de endelig fikk hull på Sand-byllen etter 24 minutter. Even Berntsen Kåsa sendte hjemmelaget i en fortjent ledelse som holdt seg helt inn til pause.

Toppscoreren reddet ett poeng

Hjemmelaget hadde full kontroll de første 45 minuttene, men gjorde flere bytter i pausen, som gjorde at rytmen ble borte, og de hang ikke med de 10 første minuttene av andre omgangen. Sand 2 straffet laget fra Brårud med å snu kampen med to scoringer i løpet av omgangens åtte først minutter.

• Etter at Sand 2 tok ledelsen, våknet vi omsider til live igjen, og den siste halvtimen presset vi Sand over på defensiven. Ole Kristian By utlignet til 2-2 etter 73 minutter, og vi satte også en til i nettmaskene, men den ble avblåst for offside til vår store frustrasjon, forteller FSK-trener Olsen.
  • Kampen ble veldig egentlig veldig rotete da Sand-laget var mest ute etter å klage å irritere dommer og motstander i 90 minutter. Nå tar vi en velfortjent ferie, og satser på å kjøre på i høstsesongen og ta e topplassering, sier en optimistisk trener til Nesfotballen

Neste kamp for FSK er 12.august, hjemme mot Kurland 2

FSK stilte med følgende tropp:Henrik Berntsen, Marius Melby Johnsen, Axel Dybvig, Stian Husby Røen, Stian Olsen, Magnus Kvalness, Dennis Martinsen, André Skogheim, Simen Olsen, Stig Tangen, Ole Kristen Bye, Marcus Skryten Bergsjøbrenden, Lars Sagstad, Jan Niklas Hagen, Henrik Hagen, Even Berntsen Kåsa, Emil Halvorsen og Robin Gjestad Wollberg.