FSK presset serietoeren

Axel Dybvig og hans FSK, leverte en god kamp, men det holdt dessverre ikke helt inn

Det var fint vær og det luket nydelig av gressmatta på Vestsiden stadion søndag da Fenstad SK tok imot serietoer Rælingen til toppkamp. De to øverste lagene i 9.divisjon, Eidsvold Turn 3 og Rælingen2 er i en egen klasse når det gjelder kvalitet på spillerne. Mange av gutta har også bred erfaring fra 4. og 3. divisjon, men søndag skulle de få god match av et heltent hjemmelag.

Dommeren truet med å blåse av kampen etter 25 minutter

Fenstad SK fikk tidlig kampen inn i sitt spor, noe Rælingen-spillerne lot seg irritere over. Allerede etter 25 minuttet var temperaturen såpass høy at kampens dommer truet med å blåse av matchen og rapportere begge lag inn til kretsen.

• Problemet var at dommeren stor sett ikke gjorde noe annet enn å hisse opp lagene enda mer, forteller FSK-trener Stian Olsen til Nesfotballen.

Fenstad SK ledelse til pause

Hjemmelaget var godt defensivt organisert, noe som resulterte at Rælingen-spillerne ble sure og furtne. Det ble ikke noe bedre da Stian Tangen satte inn et kremmerhus av et frispark fra 30 meter. Hardt med ytterskru rett i krysset.

Resultatet stod seg til pause, men vertene skulle slite med å holde helt unna i andre omgang.

• Dessverre utlignet Rælingen inn 1-1 etter 65 minutter, og da ble det tungt for oss. Rælingen kjørte resten av kampen og vi tapte til slutt 1-3. Jeg er kjempefornøyd med spillerne som løper sokkene av seg i dag. Til tross for det ble tap, så gikk vi av banen med hevet hodet. Nå er vi ferdig med lagene med divisjonens to klart beste lag. Nå kan vi konsentrere seg om å ta 3.plassen, sier en tross alt fornøyd trener til Nesfotballen.

Neste kamp for FSK er mandag 23.september, borte mot Nittedal

FSK stilte med følgende tropp: Henrik Berntsen, Marius Melby Johansen, Axel Dybvig, Stian Olsen, Hans Martin Hofseth, Stian Elverhøi, Fredrik Hansen Moe, Kent Roger Strand Kravdal, Stig Tangen, Tom Werner Hagen, Danyel Badendyck, Raymond Sten Andersen, Simen Olsen, Sebastian Thøger-Andresen, Emil Halvorsen, André Skogheim og Jan Niklas Hagen.