FSK snudde 0-2 til seier

Axel Dybvig scoret ett “typisk ” Axel mål i 4-2 seieren over Flisbyen 3

FSK- Flisbyen  4-2 (1-2)

Fenstad SK inntok Vestsiden stadion og møte med Flisbyen3 med ett mål for øye, sende gutta fra togstasjonsbyen Lillestrøm hjem med en smultring i poengsekken.

Hjemmelaget startet med å presse høyt og kom tidlig til flere gode sjanser, men som vanlig slapp de inn mål i starten. Etter et kvarter fikk bortelaget en sjanse ut av ingenting. Et Flisbyen skudd fikk fart i medvinden som gjorde at ballen duppet ned via tverrligger og inn i nettmaskene.

FSK-trener Stian Olsen forteller til oss at laget ble snytt for et soleklart straffespark i 1.omgang etter at Henrik Hagen ble sparket i hodet av en Flisbyen-spiller. Dommeren mente imidlertid at det ikke var farlig spill, men det var FSK-laget meget uenig i.

• Nå man sparker i høyde på 1,80 så må det da være mulig å kalle det farlig spill.Henrik ble bandasjert og kom utpå og spilte kanskje sin beste match i FSK-drakten etter smellen, sier en litt oppgitt FSK-trener til Nesfotballen

Etter 25 minutter sovnet Fenstad-forsvaret og Flisbyen satte inn sitt andre mål bak Henrik Berntsen. Dette var i en periode hvor hjemmelag dominerte, men ikke klarte å sette sjansene sine.

Axel Dybvig reduserte til 1-2 like før pause

FSK ga imidlertid ikke opp og med ti minutter igjen av første omgangen fikk vertene en corner som ikke ble som den skulle, men som endte godt allikevel.

• Ole Kristian (Bye) sparket litt i gresset og fikk en dårlig touch på ballen. Den spratt hardt langs bakken ved første stolpe, der ble det krig! Ingen hadde egentlig helt kontroll på hvor ballen var før Axel Dybvig fikk en lang tå på ballen og den rullet over målstreken. Dette er litt sånn typisk Axel scoring, som vi håper å se flere av senere i sesongen, sier Olsen med et smil om munnen

Hjemmelaget gjorde noen bytter i pausen, og startet 2.omgangen med et press som Flisbyen ikke klarte å matche. Sporten fikk en tidlig utligning ved Ole Kristian Bye, og ti minutter ut i omgangen var bortelagets keeper langt ute og sendte en pasning som endte hos Lars Sagstad, som klinket til fra midtbanen. Keeper rakk ikke tilbake i mål, dermed hadde FSK snudd 0-2 til 3-2.

Kenneth Larsen, kom inn, scoret, og forlot banen med skade

Etter 80 minutter endte ballen opp hos Emil Halvorsen, som satte fart opp linja, innbytter Kenneth Larsen kom seg inn i boks og på bakerste stolpe plasserte han ballen pent i kassa. 4-2 til FSK. Like etterpå var han i en hard duell og måtte ut med skade.

• Gutta imponerer med å snu 0-2 til en fortjent 4-2 seier. Vi har stigende formkurve og jeg håper at vi klarer å forbedre oss ytterligere utover i sesongen, forteller en stolt FSK-trener til Nesfotballen.

Etter 5.serierunder ligger FSK på femte plass med sju poeng. FSK spiller neste kamp onsdag 29.mai, borte mot Rælingen 2

FSK stilte med følgende tropp: Henrik Berntsen, Marius Melby Johansen, Axel Dybvig, Stian Husby Røen, Stig Tangen, Magnus Kvalness, André Skogheim, Tom Werner Hagen, Sebastian Thøger-Andresen, Lars Sagstad, Dennis Martinsen, Even Berntsen Kåsa, Hans Martin Hofseth, Ole Kristian Bye, Emil Halvorsen, Kenneth Larsen, Henrik Hagen og Alexander Holen