FSK tapte borte for Nittedal

Fenstad SK jager tredjeplassen i 9.divisjon, men fikk det tøft i bortemøte med et Nittedal i storform. Bedre ble det ikke at gjestene reiste med en tynn tropp grunnet sykdom, skader og jobbing. Alt var heller ikke på stell da laget inntok Nittedal kunstgress. Det var så dårlig belysning at man vurderte å dele ut lommelykter for å få noe lys inne i 16-meteren.

Kunstgresslag versus gresslag

FSK-trener Stian Olsen konstaterte at laget har hatt en litt tung høst, men at han har fremdeles tro på at laget skal klare å karre til seg tredjeplassen.

To mål av evigunge Danyel Badendyck var ikke nok

Kampen startet med et overtak til kunstgresslaget Nittedal, som også tok ledelsen etter ti minutter. Etter halvspilt omgang utlignet Andre Skogheim for Fenstad SK, før hjemmelaget på nytt tok ledelsen med et velplassert frispark fra 20 meter som var utagbart for FSK-keeper Henrik Berntsen. I det kampen passerte halvtimen så økte vertene til 3-1. Bortelaget hadde på ingen måte gitt opp, og med fem minutter til pause reduserte evigunge Danyel Badendyck.

 • Vi gikk inn i garderoben med tro på at vi kunne vippe dette i vår vei i andre omgang, sier treneren til Nesfotballen.
 • Vi hadde bra tak på kampen i andre omgang, men en gang glapp det og da straffet Nittedal oss.

Danyel Badendyck skapte nytt liv i kampen da han reduserte til 3-2 med ti minutter igjen å spille. Gjestene prøvde og prøvde de siste minuttene, men det ville seg dessverre ikke helt. Dermed endte det med 3-2.

 • Det ble dessverre tap, men vi satser på å være tilbake med tre poeng i neste kamp, som heldigvis går på hjemme på gresset på Brårud

Neste kamp for Fenstad SK er lørdag 5.oktober, hjemme mot Rælingen 3

Tabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/tabell/?fiksId=4162

FSK stilte med følgende tropp: Henrik Berntsen, Marius Melby Johansen, Axel Dybvig, Stian Olsen, Dennis Martinsen, André Skogheim, Sebastian Thøger-Andresen, Stig Tangen, Tom Wener Hagen. Aelxander Holen, Hans Martin Hofseth, Danyel Badendyck, Kenneth Skårerhøgda Larsen og Jan Niklas Hagen.

 

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg