FSK tapte borte mot Rælingen 2

Rælingen 2 – FSK 5-0 (1-0)

Fenstad Sk møtte onsdag det de trodde var Rælingen2, men som i virkeligheten skulle vise seg å være fjorårets Skjetten-lag. Mer eller mindre samtlige spillere spilte i 2018 for ett av Skjetten sine fem seniorlag.

Etter å ha serieåpnet med å spille uavgjort mot Rælingen3+ har serieleder Rælingen 2 feid resten av motstanderne av banen med klare sifre. Bare på de to siste matchene har de dunket inn utrolige 21 mål. (Varpe 14-0 og Bøn 2 7-0)

Det var derfor ikke å forvente annet enn at Fenstad SK ville få det i overkant tøft. Og det fikk de. En spiller utmerket seg, tidligere goalgetter for Skjetten, Andreas Eriksen. Han er en av de som forlot Skjetten til fordel for spill for det som trolig er en kompisgjeng i Rælingen 2.

FSK han godt med i 1.omgang, hvor de kun lå under med 1-0, etter scoring av Andreas Eriksen etter et kvarter spill. I 2.omgang ble det litt tøffere. Eriksen scoret ytterligere to mål (54. og 89 min),mens Sunny Kvalsund Khal scoret Rælingen sine to siste mål i 5-0 seieren.

Etter seks serieomganger ligger Sporten på 6.plass med 7 poeng.

Neste kamp for FSK er onsdag 5.juni, hjemme mot Nittedal.

FSK stilte med følgende tropp: Henrik Berntsen, Marius Melby Johansen, Even Berntsen Kåsa, Kent Roger Strand Kravdal, Fredrik Hansen Moe, Marcus Skryten Bergsjøbrenden, Stian Husby Røen, Vegard Bekkensten, Stig tangen, Axel Dybvig, Stian Olsen, Stian Elverhøi, Emil Halvorsen, Sebastian Thøger-Andreasen, Lars Sagstad, Alexander Holen, Jan Niklas Hagen og Robin Gjestad Wollberg