FUVO 2 avsluttet med hederlig tap for seriemester Søndre Høland

Khalid Hacahm

Haybat Hacham gjorde comeback i FUVO-drakta mot Søndre Høland

FUVO 2 avsluttet med å holde seriemester Søndre Høland til uavgjort i andre omgang.

Rekruttlaget til FUVO avsluttet årets sesong med langtur til Bråtevangen og kamp mot seriemester Søndre Høland. Som forventet eksploderte hjemmelaget ut av startblokkene, og etter et kvarter spill stod det 3-0. Jøran Sundby 2 og Simen Hellesjø sørget for vertenes tre første scoringer. Etter en halvtime spill reduserte Filip Amundsen til 3-1, men noen minutter senere økte den tidligere tippeligaspilleren for LSK, Jørgen Kolstad til 4-1.

FUVO2 avsluttet en forholdsvis tung høst med å spille 1-1 i andreomgang. Dermed fikk ungguttene avsluttet sesongen med positiv opplevelse, som også er viktig å ta med seg inn mot neste års 6.divisjonsspill. Guttespiller Christian Rodrigues Henrikson scoret sitt første seniormål i sin fjerde kamp for FUVO2 etter overgangen fra Kongsvinger etter en times spill. Med åtte minutter igjen å spille satte Jens Eivind Bergsjø inn hjemmelagets femte mål i kampen som endte 5-2 i favør Søndre Høland

Vi gratulerer samtidig Søndre Høland som seriemestere og R&Å 2 med opprykket.