FUVO 2 fikk så hatten passet av Aurskog/Finstadbru

Aurskog/Finstadbru – FUVO 2 6-0 (2-0)

FUVO 2 har startet sesongen veldig bra og stod med to seire av to mulige før bortemøte med Aurskog/Finstadbru. Dessverre fikk de tre sene forfall, noe som gjorde sitt til at nesten hele FUVO3-laget ble nødt til spille ny kamp to dager etter forrige match.  Og selv med to strake seire så visste man det ville bli tøft i møte med den tidligere ”storheten” Aurskog/Finstadbru.

Det ble ikke bedre da FUVO-forsvaret rotet det unødvendig til for seg selv slik at Aurskog/Finstadbru kunne ta ledelsen. Etter de første 45 minuttene stod det 2-0. FUVO2 hadde lite å stille opp med og hjemmelaget fortsatte å score etter pause. Det sjette og siste målet ble satt i det 88. minutt.

Neste kamp for FUVO 2 er torsdag 9.september, borte mot Borgen

FUVO 2 stilte med følgende lag: Henrik Berntsen, André Jørgensen, Jørn-Erik Sogn, Heine Risvik Paulsen, Jonas Aarhaug, Sigurd Westby, Benjamin Engelstad Gran, Patrick Dariush, Sivert Nybakk Søberg, Emil Holen og Marius Attho Hallgren.

Benyttede innbyttere: Martin Nafstad Bjerkestrand, Christian Bendiksen, Alexander Persvangen-Johansen og Håkon Borgersrud Grønvold