FUVO 2 G16 lekte seg til 10-0 seier

Lucas Exi Dzever ble kampens toppscorer med fire mål

1.divisjon  FUVO – Ull/Kisa 2  10-0 (5-0)

FUVO G16 spilte sin fjerde kamp for året da de tok imot Ull/Kisa 2 til kamp søndag ettermiddag. Før matchen stod FUVO med tre poeng etter 6-0 seier hjemme over Gjelleråsen, samt 3-0 og 3-1 tap borte for henholdsvis Rælingen og Lørenskog 2.

FUVO ledet 2-0 etter to minutter

Pga tett kampprogram for både FUVO 1 og FUVO 2 så stilte førstelaget med kun 11 spillere. Det skulle vise seg å være mer enn nok til å slå gjestene fra Jessheim. Hjemmelaget føyk rett i angrep og før det var spilt to minutter hadde Lucas Exi Dzever og Mathias Eriksen scoret hvert sitt mål.

Ledet med fem mål til pause

Noen minutter senere fikk FUVO straffe, men Lucas Exi Dzever satte straffesparket på feil side av stolpen. Unggutten med FUVO-legenden Kjell Engeflaen sitt nr på ryggen (45) var sulten på mål og før det var spilt tjue minutter hadde han satt to nye baller i nettmaskene bak Ull/Kisa 2 sin målvakt. Tre minutter senere headet Marcel Agbor inn FUVOs femte mål for dagen.

Lucas Exi Dzever ble kampens ”lirare” med fire scoringer

Etter 5-0 scoringen tok FUVO seg en velfortjent hvil frem til pause. Etter sidebytte var gutta igjen klare for å gi jernet. Kevin Trøhaugen økte til 6-0 fem minutter inn i andre omgangen og etter en times spill var det dags for 7-0 ved Jonas Kaeomani Bjørkhaug. FUVO var totalt overlegne sine motstandere og tolv minutter før slutt var Lucas Exi Dzever igjen siste mann på ballen før den gikk over målstreken. Dette var hans fjerde mål for dagen og femte mål for sesongen. Hjemmelaget var ennå ikke ferdigscoret, både Jonas Kaeomani Bjørkhaug og Mathias Eriksen hadde lyst til å bli tomålsscorer og med det så fastsatte de sluttresultatet til 10-0 til FUVO.

Neste kamp for FUVO er søndag 5.mai, borte mot Nittedal

FUVO stilte med følgende lag: Ludvig Skoglund, Aslak Bratlie-Bernal. Anton Engen, Tobias Bratterud, Adrian Sundby Botilsrud, Jonas Kaeomani Bjørkhaug, Marcel Agbor, Lucas Exi Dzever, Mathias Eriksen, Thomas Halmrast Moen og Kevin Trøhaugen.