FUVO 2 G16 med sliteseier over Ull/Kisa3

3.div gutter 16 år  FUVO 2 – Ull/Kisa 3 3-1 (1-1)

FUVO og Ull/Kisa 2 gutter 16 år møttes for kort tid siden til match i 1.divisjon. Det endte med kallasseier til laget fra Opakermoen. Tre dager senere var det FUVO 2 sin tur til å ta imot Ull/Kisa 3 til sin andre hjemmekamp for året.

Ull/Kisa med tidlig ledelse

Flere spillere på FUVO måtte spille på uvante plasser, i tillegg så var de ikke helt på hugget. Det var også gjestene som tok ledelsen 0-1 etter sju minutter. Det ble skapt få målsjanser de første 25 minuttene av kampen, men etter en halvtime fikk Sindre Granhaug en fin ball utpå sin høyrekant. Han fosset ned mot gjestenes keeper og satte ballen kontant til side for målvakten og inn i mål. Ingen flere mål ble scoret i første omgang og lagene gikk til pause med 1-1.

FUVO 2 kjempet til seg to mål og seier

Det var litt mer futt i spillerne på begge lag i starten av andre omgangen. Først kom FUVO2 til et godt innlegg, men ikke nådde frem, og rett etterpå traff Ull/Kisa stolpen i den andre enden av banen.54 minutter ut i kampen var det tid for kampens andre mål. Et innlegg fra høyre endte hos Mathias Bråten, som kriget ballen i mål. 2-1 til FUVO2.Begge lagene kom til store målsjanser, men hos FUVO2 stod Håkon Solbakken Bryni en solid match og stengte buret for dagen. To minutter før full tid sendte John Woolnough en glimrende ball utpå venstrekanten til Leon Moen Øksenholt, som fosset nedover sidelinja før han skrådde innover og feide av gårde et skudd som gikk var innom stolpen og et Kisa-bein før den var over målstreken.

3-1 seieren førte FUVO2 opp på 5.plass med seks poeng etter fire spilte kamper. Neste match er lokaloppgjør mot Team Nes onsdag 8.mai kl 2000 på Årnes Kunstgras

Jonas “Jeff” Jonasson ledet sine gutter til seier over Kisa 3

FUVO 2 stilte med følgende tropp: Håkon Solbakken Bryni, William Skoglund Larsen, Aksel Jansrud, Oskar Skeie Storfors, Aleksander Aanerud Kriezis, Jonas Jonasson, John Woolnough, Kevin Trøhaugen, Theo Håkonsen, Sindre Granhaug, Hamdan Ali Khan, Leon Moen Øksenholt og Mathias Bråten

Sindre Granhaug utligner her til 1-1

Magnus Bråten kriger her inn 2-1 til FUVO 2

Leon Moen Øksenholt fastsetter her sluttresultatet til 3-1 til FUVO 2