FUVO 2 har fremdeles kretsmestertittelen i egne hender etter uavgjort borte mot Fjellhamar 2

FUVO 2-kaptein Torjus Murud Heiberg scoret målet som gjør at Roger Myrbråten & Co fremdeles har kretsmestertittelen i egne hender

6.div  Fjellhamar 2 – FUVO 2 1-1 (1-1)

Med to kamper igjen å spille og tre poengs ledelse, trengte FUVO 2 minimum ett poeng for fremdeles ha kretsmestertittelen i egne hender. I våroppgjøret hjemme mot Fjellhamar 2 vant nesbuene 2-0, men var heldige som kunne dra hjem seieren.

Kunne avgjort kampen i første omgang

FUVO 2 startet kampen friskt og det tok ikke mer enn seks minutter før bortelaget tok ledelsen. En kort cornervariant endte med en god pasning inn i boksen til kaptein Torjus Murud Heiberg, som kontant satte ballen i mål fra tolv meter. FUVO 2 fortsatte å dominere kampen og kunne med litt mer dyktighet avgjort kampen i første omgang. Målvakten til Fjellhamar 2 stod en veldig god første omgang og vartet opp med flere strålende redninger i tillegg til at han ble skutt god. Defensivt hadde Roger Myrbråten sine disipler god kontroll. Fjellhamar kom til en god mulighet, men forsvaret klarte til slutt å rydde unna. Ettmålsledelse til pause var litt for lite etter spill og sjanser.

Hang i stroppene i andre omgang

Dessverre sleit et par av FUVO-spillerne med sykdom og det ble merkbart i andre omgang. Fjellhamar 2 flyttet laget høyere og tok mer og mer over initiativet i matchen. FUVO-forsvaret ble hardt presset og etter hvert var det bare et spørsmål når hjemmelaget ville få ballen i mål. Gjestene fra Opakermoen holdt nullen til det var sju minutter igjen, da klarte Ibrahin Sahin å få i vei et godt skudd fra kanten av sekstenmeteren som sneik seg inn nede ved stolen. Fjellhamar 2 jaget seiersmålet, men FUVO holdt unna og helt på tampen kunne man stjålet med seg alle tre poengene. I stedet rotet man bort muligheten.

Igjen var midtstopperne Torjus Murud Heiberg og Heine Risvik Paulsen FUVOs beste sammen med Mario Monteiro. Men det skal også sies at Espen Bryant leverte sin klart beste kamp

FUVO 2  har ledet 6.divisjon hele sesongen og har allerede rykket opp, men for å bli kretsmestere må de med ganske stor sikkerhet vinne over Flisbyen i den siste seriekampen som finner sted på Funnefoss kunstgress onsdag 11.oktober.

1 Funnefoss/Vormsund 2 17 8 0 0 42 – 9 7 1 1 33 – 15 15 1 1 75 – 24 51 46
2 Leirsund 16 7 0 1 44 – 10 7 0 1 42 – 13 14 0 2 86 – 23 63 42
3 Fjellhamar 2 16 4 2 2 35 – 23 4 0 4 22 – 25 8 2 6 57 – 48 9 26
4 Lørenskog 3 15 4 0 4 28 – 29 4 1 2 21 – 19 8 1 6 49 – 48 1 25
5 Gjelleråsen 3 15 5 1 2 33 – 26 3 0 4 24 – 39 8 1 6 57 – 65 -8 25
6 Flisbyen 16 2 0 6 17 – 25 3 1 4 22 – 27 5 1 10 39 – 52 -13 16
7 Borgen 15 2 0 5 24 – 31 3 0 5 15 – 28 5 0 10 39 – 59 -20 15
8 Lillestrøm 3 15 1 2 4 13 – 22 3 0 5 23 – 39 4 2 9 36 – 61 -25 14