FUVO 2 lekte seg til 9-0 seier over Skårer

6.divisjon FUVO 2 mot Skårer 9-0 (6-0)

Martin Kjenaas sender her FUVO 2 i ledelsen 1-0

FUVO 2 stilte igjen et godt lag da de tok i mot Skårer til hjemmekamp onsdag kveld. Ett lag de vant knepent 3-2 borte mot i våres. Selv om opprykket til 5.divisjon er i boks, så ønsker spillerne å avslutte sesongen som kretsmestere. Det betyr at laget må vinne to, men kan nøye seg med en uavgjort, hvis Leirsund vinner alle kampene de har igjen.

3-0 etter ni minutter

FUVO2 tok gikk rett i strupen på gjestene og før det var spilt to minutter hadde Martin Kjenaas og Nicolai Elton Hauge scoret hvert sitt og sendt hjemmelaget opp i en tomålsledelse. Vertene fortsatte å presse høyt og vant ballen gang på gang høyt innpå Skårer sin banehalvdel. Kampen hadde så vidt passert ni minutter da Elton Hauge satte inn sitt andre og FUVOs tredje for kvelden.

Seksmålsledelse til pause

Jørgen Johannessen legger her på til 5-0 til FUVO 2

FUVO 2 var gode, fant hverandre og lot ikke Skårer få tid og rom til å prøve å spille ball. Etter en halvtime økte Mario Monteiro til 4-0 på et langskudd fra 25 meter, og før dommeren blåste av til pause hadde vertene satt inn to nye mål. Første mann ut var nykommer Jørgen Johannesen, som var påpasselig frempå etter at Fredrik Lillebekk hadde smelt i vei et skudd som traff tverrliggeren. Og rett før pause var Jasman El Boumlali sikkerheten selv da han ble spilt igjennom alene med keeper.

Nicolai Elton Hauge scorer her ett av sine tre mål

Jasman El Boumlali scoret fra midtbanen

Etter sidebytte slakket FUVO 2 av på tempoet. I stedet for å fortsette å spille ball, ble det mye mer en og en som prøvde å gå gjennom en vegg med Skårer forsvarere. Men noen mål skulle de også score etter sidebytte, og et par av de var av den lekre sorten. Ti minutter etter hvilen økte Jasman El Boumlali til 7-0 på et slags volleyskudd. Noen minutter senere satte toppscorer Nicolai Elton Hauge inn sitt tredje for kvelden og sesongens 15 seriemål i 6.divisjon. I kampens siste spilleminutt så El Boumlali at gjestenes keeper stod litt for langt ute og han bestemte seg derfor på å skyte fra egen banehalvdel. Ballen gikk i en fin bue over keeper og inn i nettmaskene. 9-0 er sesongens største seier for det seiersvante FUVO2-laget som nå står med 15 seire etter 16 serieomganger.

FUVO 2 har igjen to kamper, borte mot Fjellhamar 2 onsdag 27.september og hjemme mot Flisbyen 11.oktober

Tabellen for 6.divisjon finner du her

FUVO stilte med følgende lag: Henrik Berntsen, Andre Berntsen, Torjus Murud Heiberg, Heine Risvik Paulsen, Sigurd Flekke Mathisen, Fredrik Lillebekk, Mario Kjennaas, Jørgen Johannesen, Jasman El Boumlali og Nicolai Elton Hauge. Benyttede innbyttere: Espen Bryant, William Fossum Østhaug, Herman Berg Smith, Ådne Skogheim