FUVO 2 med etterlengtet trepoenger

FUVO 2-kaptein Ovar Skjevdal førte laget sitt til seier over Borgen

FUVO2 stilte med sesongens sterkeste lag

FUVO2 stilte med sesongens beste mannskap de onsdag tok imot middelhavsfarer Borgen til kamp på Funnefoss kunstgress.  Alt annet enn seier ville være overraskende med tanke på at de stilte med Ørjan Hopen, Kim Brenna, Fredrik Nilsen, Julian Paulsen og Chris Lundhaug fra A-stallen.

Borgen startet best

Det var allikevel gjestene fra Borgen som startet kampen best, kom til et par gode avslutninger før de etter 20 minutter fikk et korrekt dømt straffespark. Dessverre ble FUVO-keeper Magnus W. Ilseng skadet i situasjonen og måtte forlate banen. Fredrik Nilsen var sporty og tredde på seg keeperdrakten, men kunne ikke forhindre at Stig Roar Fjeldvang sendte bortelaget i ledelsen.

Even Myren Nybø med kampens fineste mål

Hjemmelaget klarte etter hvert å ta tak i kampen, og etter 26 minutter utlignet Kim Brenna til 1-1. Ti minutter senere var samme spiller igjen på farta og sendte FUVO 2 opp i 2-1 ledelse. I omgangens siste minutt la Ørjan Hopen et fint legg inn i boksen til Even Myhren Nybø, som med en nydelig heading satte inn vertenes tredje mål for kvelden.

Brenna passerte 50 seriemål

Tre minutter etter sidebytte reduserte Kevin Manosa Christensen til 3-2, men hjemmelaget hadde nå fått såpass kontroll på kampen at de bare hadde å sette inn ett gir til. 55 minutter ut i matchen sendte Ørjan Hopen en perfekt bakromsball til Kim Brenna, som var sikker som banken alene med keeper. Dermed var FUVO 2 to mål foran.

Målet var Brenna sitt 11. mål for FUVO 2 på fire kamper i 6.divisjon. I tillegg har han 39 seriemål for FUVO i 4.divisjon. Det betyr at han i 2019 står med 50 seriemål.

Etter 66 minutter satte Ørjan Hopen inn et frispark, og ytterliggere to minutter senere sendte samme spiller et innlegg i boksen som en Borgen-spiller satte i eget mål. Da var det “game over” for bortelaget.

I kampens siste minutt satte Christer Sikveland inn Borgen sitt tredje og kampens siste mål i kampen som endte 6-3 til FUVO2

FUVO 2 avslutter årets sesong onsdag 16.oktober, borte mot serievinner i 6.divisjon, Søndre Høland

FUVO2 stilte med følgende lag. Magnus Ilseng, Marcus Sæter, Ovar Skjevdal, Chris Lundhaug, Andre Jørgensen, Simen Scharning, Ørjan Hopen, Fredrik Nilsen, Even Myren Nybø, Julian Paulsen og Kim Brenna.
Benken: Lars-Fredrik Snildal, Filip Amundsen, Mantvydas Gecas og Christian Rodrigues Henrikson