FUVO 2 med fire strake seire

Nicolai Elton Hauge har scoret i alle fire kampene til FUVO 2 så langt i sesongen

6.div Gjelleråsen 3 – FUVO 2 2-4 (0-2)

Rekruttlaget til FUVO har startet sesongen strålende og stod med tre seiere av tre mulige før bortekampen mot et Gjelleråsen 3-lag som hadde vunnet tre og tapt en på sine fire første matcher.

Fortjent tomålsledelse til pause

Det var i utgangspunktet en toppkamp, men det viste seg raskt at FUVO 2 var det klart beste laget. Det var ikke spilt mer enn 9 minutter da Simen Hauger Hansen klarte å å få hull på byllen. 0-1 til gjestene fra. Roger ”Kulpen” Myrbråten sine disipler fortsatte å kjøre over Gjelleråsen og rett før pause måtte hjemmelaget ty til ulovligheter innenfor egen sekstenmeter. Dommeren gjorde det eneste rett og blåste straffe til FUVO. Noah Sergio Stensager steg frem og satte straffesparket sikkert i nettmaskene.

Målgarantisten Nicolai Elton Hauge

FUVO 2 fortsatte å styre matchen etter sidebytte og det var på ingen måte ufortjent at laget tok ledelsen 0-3, sju minutter ut i omgangen. Målscorer var Nicolai Elton Hauge, som scoret i sin fjerde kamp på rad, sitt femte mål for sesongen. FUVO hadde full kontroll og et kvarter før slutt satte innbytter Sigurd Westby inn lagets fjerde mål for kvelden.

På tampen av oppgjøret satte Gjelleråsen 3 inn to trøstemål, men var aldri i nærheten av poeng. En glad FUVO-gjeng kunne juble for tre nye og meget velfortjente poeng.

FUVO-trener Roger Myrbråten var fornøyd med spillerne sine.

• Gutta gjør som vi hadde planlagt. Vi leder 4-0 og har full kontroll før vi slipper Gjelleråsen litt inn i matchen på slutten. Vi har så mange gode spillere i laget at jeg var rimelig sikker på at vi ikke ville rote bort seieren, selv om de scoret to mål de ti siste minuttene. Det smakte godt med tre nye poeng og full pott etter fire kamper.

Neste kamp for FUVO 2 er onsdag 24.mai hjemme mot Leirsund, som i likhet med FUVO 2 er det eneste laget som ikke har avgitt poeng så langt i sesongen.

FUVO2 stilte med følgende lag: Henrik Berntsen, Marius Hegli, Torjus Murud Heiberg, Andre Jørgensen, Mario Monteiro, Fredrik Lillebekk, Birk Øian, Jasman El Boumlali, Nicolai Elton Hauge og Simen Hauger Hanssen,, Benyttede innbyttere: Sigurd Westby, William Fossum Østhaug, Fredrik Thorset, Ådne Skogheim, Mats Herberg