FUVO 2 med overbevisende seier over LSK 3

6.divisjon  FUVO 2 – LSK 3 7-1 (2-1)

Tre scoringer før det var spilt ti minutter

FUVO 2 hadde flere forfall pga sykdom, noe som betydde av 15-åringene Aslak Bratlie-Bernal og Lucas Exi Dzever fikk sjansen fra start. Og for en start av hjemmelaget. Allerede etter to minutter sendte kaptein Torjus Heiberg laget i ledelsen etter en godt slått corner av Simen Høglien. Vertene fortsatte i samme tempo og etter sju minutter var det dags for 2-0.En rask kontring endte med at Nicolai Elton Hauge serverte ballen i riktig øyeblikk til Jasman El Boumlali, som takket for pasningen med å sendte kula i mål.

FUVO 2 overlegne i andre omgang

I pausen var trener Roger Myrbråten klar på at man måtte slutt med de slurvete kortpasningene som ga brudd og heller gjøre ting enkelt. I tillegg kom Jon Erik Tolo inn på banen med en herlig gutst, samtidig som treneren flyttet litt på noen spillere.

Andre omgangen ble aldri spennende. Til det var FUVO2 for overlegne. Det gikk ikke spilt mer enn fire minutter før Jasman El Boumlali trillet ballen i det tomme målet og ytterligere to minutter senere klistret Herman Berg Smith ballen i krysset fra 20 meter. Da stod det 4-1 og hjemmelaget hadde fått full kontroll på matchen.

Simen Høglien avsluttet kampen med hat-trick

Men fjorårets toppscorer Simen Høglien hadde også lyst å komme på scoringslisten. Etter en times spill lobbet han elegant inn hjemmelaget femte mål for kort hold, før han litt senere ble servert ballen på et sølvfat fra Jasman El Boumlali. Med ti minutter igjen å spille ble Herman Berg Smith felt inne i boksen og dommeren pekte helt korrekt på straffemerket. Simen Høglien fikk det ærefulle oppdraget med å fullføre sitt hat-trick og samtidig fastsatte sluttresultatet til 7-1, som like gjerne kunne vært 10-3, hadde det ikke vært for et par-tre klasseredninger av Henrik Berntsen i FUVO-buret.

Med seier i neste match er FUVO2 sikret topp tre plassering. Leirsund og Fjellhamar 2 kan fremdeles ta igjen Roger Myrbråten sine disipler. Leirsund ligger fremdeles godt an og det skal mye til om de roter bort opprykket. Hvis Fjellhamar2 vinner alle sine kamper vil de ende på 21 poeng + (21 p) = 42p. Det betyr at FUVO 2 pr nå må ta 7 poeng på de tre neste for å være 100% sikre(36+7=43p). Ting kan imidlertid forandre seg og opprykket kan fort sikres i løpet av to kamper hvis resultatene går FUVO 2 sin vei. Gjestene fra stasjonsbyen kom seg raskt til hektene og to minutter senere reduserte de til 2-1. FUVO hadde mye ball resten av omgangen og skapte nok sjanser til å putte både ett og to mål til, men LSK 3 var heller ikke helt borte.

Neste kamp for FUVO 2 er onsdag 30.august, borte mot Lørenskog 3

FUVO 2 stilte med følgende lag: Henrik Berntsen, Heine Risvik Paulsen, Torjus Murud Heiberg, André Jørgensen, Aslak Bratlie-Bernal, William Fossum Østhaug, Lucas Exi Dzever,Herman Berg Smith, Nicolai Elton Hauge, Jasman El Boumlali og Simen Høglien. Benyttede innbyttere: Jon Erik Tolo, Ådne Skogheim