FUVO 2 slo Hvam 6-3 treningskamp

Hvam har variert i treningskampene, men kom semifinalen i OBOS-cup hvor de til slutt måtte se seg slått av Fjellhamar, som gikk bort og vant hele turneringen. Lagene møtte hverandre i 6.div i 2022, men Hvam rykket opp og skal i år spille i 5.div. FUVO 2 har som målsetning å følge etter til neste år.

Hvam kunstgress   Hvam – FUVO 2 3-6 (1-3)

FUVO2 stilte med et lag med spillere fra både A-stallen og rekrutt stallen, mens Hvam stilte med stort sett det de har til rådighet. På forhånd var det ventet et tett og jevnt oppgjør. Men det var gjestene fra Opakermoen som startet best. Kampens store spiller, Jasman El Boumlali, kom til to gode muligheter før han etter et snaut kvarter spill serverte ballen til Adrain Thaci, som sendte FUVO 2 i ledelsen. Begge lagene prøvde å spille ball, men etter 26 minutter tok Noah Sergio Stensager et raskt frispark til El Boumlali, som dro seg forbi målvakt Henrik Risvik Paulsen og fra fra skrått hold doblet ledelsen.

Jasman El Boumlali med ett mål og en assist i første omgang

Setter her inn 0-2 til FUVO 2

Hvam kom til noen halvsjanser, men FUVO forsvaret holdt unna helt til Simen Scharning kom på et herlig løp fra sin høyreback posisjon. Han fikk en fin pasning som han til slutt klarte å plassere sikkert til side for FUVO-keeper Henrik Berntsen og inn i mål. Bortelaget brukte bare to minutter på å øke til 1-3. Denne gangen var det Noah Sergio Stensager som var siste mann på ballen før den gikk over målstreken.

Hvam reduserte til 2-3, men nærmere enn det kom de aldri

Innbytter William Fossum Østberg var nære på å øke ledelsen rett etter pause, men i stedet reduserte Hvam til 2-3 etter 53 minutter. Men nok en gang svarte FUVO 2 med å score rett etterpå. Fredrik Lillebekk fikk upresset lov å lade kanonen og feie av gårde et kanonskudd fra 22 meter som føyk inn i nettmaskene som en prosjektil.

Luftens baron, Nicolai Elton Hauge, headet inn FUVOs sjette mål

Målet var tungt å svelge for et Hvam lag som hadde tatt over initiativet i matchen. De fortsatte å prøve å alt de kunne for å komme innpå i målprotokollen, men kom ikke nærmere. I stedet var det FUVO2  og Fredrik Thorset som kunne sette inn bortelagets femte mål og litt senere viste Nicolai Elton Hauge meget gode spenst da han gikk til himmels og headet inn 6-2 til FUVO2, etter en godt slått corner. Helt på tampen fastsatte Hvam sluttresultatet til 3-6 fra straffemerket.

FUVO 2 stilte med følgende lag: Henrik Berntsen, Andre Jørgensen, Torjus Murud Heiberg, Thomas Nerland, Simen Hauger Hansen, Jasman El Boumlali, Fredrik Lillebekk, Mario Monteiro, Noah Sergio Stensager, Adrian Thaci og  Nicolai Elton Hauge. Benyttede innbyttere: Fredrik Thorset, Mats Herberg, Christian Henrikson, Ådne Skogheim, Herman Smith, William Fossum Østberg og Sindre Poll

Vi har dessverre ikke Hvam sin lagoppstilling.