FUVO 2 slo Team Nes i lokaloppgjøret i klassen gutter 16 år

3.divisjon  Team Nes – FUVO 2-5 (1-0)

For en liten stund siden møttes Team Nes og FUVO2 til lokaloppgjør i klassen gutter 16 år på Årnes kunstgras. Sånne matcher er alltid moro og som regel kommer det mye supportere. Denne var intet unntak. Trolig er dette den kampen så langt i årets sesong som uansett alder har hatt flest tilskuere.

Team Nes var best og ledet fortjent etter første omgang

Team Nes startet kampen best, de var i motsetning til FUVO-spillerne ”påskrudd” fra start. Hjemmelaget kom gang på gang rundt på kantene og sendte i vei innlegg som endte i store sjanser. 14 minutter ut i matchen sendte Jonas Thøger-Andresen vertene i føringen. Omgangen fortsatte med et spillemessig overtak til Team Nes. De vant duellen og hadde større tempo med ballen. FUVO ble løpende imellom. Gjestene var heldige som gikk til pause med kun ett mål i sekken.

Team Nes gikk opp til 2-0 før FUVO-spillerne våknet

I pausen fikk FUVO spillerne klar beskjed om å møte opp til kamp, når de blir invitert til fest. Men det var fortsatt Team Nes som var mest ”på” etter pause. Fem minutter ut i omgangen doblet Casper Haslie Aleksandersen ledelsen.

FUVO snudde kampen i løpet av et kvarter

Da våknet FUVO-gutta og ville bli med på moroa. Kun ett minutter etter 2-0, satte Sindre Granhaug på turboen og løp fra motstanderne og enkelt satte inn gjestenes første mål for kvelden. Målet tente en gnist hos FUVO-spillerne og sju minutter etter reduseringen utlignet Mathias Bråten til 2-2. Da var det kok på Årnes Kunstgras.

Sindre Granhaug fastsatte sluttresultatet til 2-5 med sitt andre mål

Nå var lagene like langt, men etter en times spill fikk FUVO en corner som William Skoglund Larsen kriget inn over målstreken. Nå hadde kampen endret karakter. FUVO kjørte på og kom på den ene overgangen etter den andre. 73 minutter var spilt da Marcel Agbor økte til 2-4 og ytterliggere to minutter senere fastsatte Sindre Granhaug sluttresultatet til 2-5 til gjestene fra Opakermoen.

En morsom, underholdende og spennende kamp hvor lagene hadde hver sin omgang. Team Nes styrte hele første omgangen og hadde fortjent å lede med mer enn ett mål. I andre omgang startet Team Nes best, men fra da FUVO utlignet til 2-2 og resten av omgangen, var de klart best. Ekstra morsomt var det at det var så mange tilskuere som hadde tatt veien og som laget et voldsomt liv.

Team Nes stilte med følgende lag: Alexander Sjølie Hansen, Max Elias Wolden Rønning, Mathias Skiaker, Leo Nathaniel Fischer Jensen, Sivert Modal, Emil Korslund Nystrøm, Casper Haslie Aleksandersen, Trym Lindsveen-Johansen, Theo Aleksander Sveen, Joakim Odin Hellawell og Jonas Thøger-Andresen. Benyttede innbyttere: Lucas Hilmarsen Eid, Mohammad Zaeem Zeeshan, Tobias Garthe Gundersen og Yoal Weldu.

FUVO 2 stilte med følgende tropp: Håkon Solbakken Bryni, William Skoglund Larsen, Aksel Jansrud, Oskar Skeie Storfors, Max Leander Verket, Aleksander Aanerud Kriezis, Jonass Jonasson, John Woolnough, Theo Håkonsen, Adrian Sundby Botilsrud, Marcel Agbor, Leon Moen Øksenholt, Mathias Bråten og Sindre Granhaug