FUVO 2 tapte generalprøven for Hauerseter

Vanligvis bruker starten på august å være den beste sommertiden, men da FUVO 2 og Hauerseter møttes til kamp søndag ettermiddag var det i et småguffent høstvær.

God første omgang av FUVO-rekruttene

Etter en innledning hvor lagene følte litt på hverandre og kun kom til et par halvsjanser, så eksploderte det halvveis ut i første omgang. Klokka viste 25 minutter da FUVO vartet opp med et mønsterangrep på høyrekanten som endte med et innlegg foran kassa til Jon Erik Tolo, som kom i hundre og stupheadet ballen inn i mål. Tolo spilte for øvrig en meget god kamp og var hjemmelagets beste spiller.

Ett minutt senere satt det igjen for hjemmelaget, og nok en gang kom scoringen etter et nydelig angrep. Det startet på venstresiden og endte på høyresiden hos Heine Risvik Paulsen, som feide i vei et kanonskudd som gikk via tverrliggeren og inn i mål.

I denne perioden var FUVO meget gode. De lå godt i ramma, og når de fikk tak i ballen turte de å holde på den og spille fotball. Ole Kristian Thorset kunne med litt hell økt til 3-0, men avslutningen traff nettveggen.

Lagene gikk til pause med en fortjent 2-0 ledelse til FUVO, etter en vel gjennomført omgang fra hjemmelaget sin side. De var godt organiserte og jobbet for hverandre. Hauerseter sleit med komme igjennom et pottetett FUVO-forsvar.

Hauerseter best i andre omgang

Hvis første omgangen var FUVO sin, så var andre omgangen Hauerseter sin. Det tok ikke mer enn seks minutter før en corner datt ned i beina på (den tidligere) OBOS-spilleren, Martin Søreide, som feide ballen over målstreken. Hauerseter presset, men FUVO fikk sine muligheter på kontringer og kunne med litt hell scoret sitt tredje, men avslutningene satt ikke helt. Etter 70 minutter var det gjestene sin tur til å varte opp med et meget godt angrep som endte med et innlegg fra høyre og styring inn i mål.

I det neste angrepet smalt det i tverrliggeren bak FUVO-keeper Eirik Borgersrud Grønvold og med et kvarter igjen å spille kom avgjørelsen. Martin Søreide kom seg fri fra sin oppasser og alene med Grønvold satte han ballen kaldt tilside for FUVOs sisteskanse. 2-3 ble også sluttresultatet i en kamp hvor lagene hadde hver sin omgang.

FUVO 2-trener Jon Strøm var godt fornøyd med prestasjonen og innsatsen til spillerne sine. Han var spesielt fornøyd med disiplinen til å ligge i ramma og det at de turte å spille fotball, ikke bare deise ballen oppover.

Flere av FUVO-spillerne spiller kamp allerede i dag mandag for FUVO3, mens de resterende serieåpner med FUVO 2 førstkommende søndag, hjemme mot Kurland. Vertene stile med kun en spiller fra a-stallen