FUVO 2 tok sin sjuende strake seier

FUVO 2 er på god vei mot årets målsetning som er opprykk. Torsdag var det duket for årets første gresskamp da laget tok i mot Fjellhamar 2 til toppkamp.

6.divisjon   FUVO 2 – Fjellhamar 2  2-0 (0-0)

Det blåste surt og ballen spratt både hit og dit på en dag da FUVO prøvde å spille ball, men hvor man manglet litt på presisjonen. Det til tross for at hjemmelaget spilte med en mann mer i 75 minutter etter at Fjellhamar fikk utvist en spiller for å ha kalt dommeren noen ord som ikke passer seg på fotballbanen.

FUVO 2 vant jevnt og tett oppgjør

1-0 ved Noah Sergio Stensager

2-0 ved Nicolai Elton Hauge

Ingen av lagene kom til noen store målsjanser før Simen Hauger Hanen ble spilt igjennom etter 43 minutter, men han klarte ikke få ballen i mål. I andre omgang var det Fjellhamar 2 som var nærmest scoring.  Men FUVO-forsvaret stod godt i mot, og de fem bak leverte alle sammen en solid forestilling.  Offensivt så manglet laget samhandling, det ble litt for mye en og en. Men hjemmelaget innehar noen ferdigheter som ikke Fjellhamar har. Et kvarter før slutt sendte Marius Hegli en fin ball frem til Noah Sergio Stensager, som dro med seg ballen noen meter før han curlet ballen via stolpen og inn i mål. Rett før slutt datt en avklaring fra bortelagets keeper i beina på Heine Risvik Paulsen, som sendte en perfekt ball til innbytter Fredrik Thorset. Han så opp og la ballen på et sølvfat til Nicolai Elton Hauge, som banket ballen i nota til 2-0 til FUVO2.

Ingen ikke denne kampen leverte FUVO-gutta opp mot sitt beste, men de innehar allikevel såpass gode kvaliteter at de klarer å dra i land den ene seieren etter den andre. Laget har nå sju strake seire og leder tabellen med 9 poeng ned til Flisbyen og Fjellhamar 2.

FUVO 2 stilte med følgende lag: Henrik Berntsen, Marius Hegli, Torjus Murud Heiberg, André Jørgensen,  Heine Risvik Paulsen, Mikdad Cedra Kaddour, Simen Hauger Hanssen, Jasman El Boumlali, Nicolai Elton Hauge, Noah Sergio Stensager og Adrian Thaci: Benyttede innbyttere: Fredrik Thorset, William Fossum Østhaug og Mats Herberg.