FUVO 2 G16 trygget andreplassen i 3.divisjon etter komfortabel seier over Skedsmo 3

Kaptein Jonass Jonasson scoret ett mål i 6-1 seieren over Skedsmo 3

3.divisjon FUVO 2 – Skedsmo 3  6-1 (4-1)

FUVO 2 punkterte kampen i første omgang

FUVO 2 er i god form og ville med seier mot Skedsmo 3 trygge andreplassen på tabellen. Dette var også en kamp hvor laget var favoritter. Men det var gjestene som åpnet det som skulle vise seg å bli en målrik kamp med å ta ledelsen etter 6 minutter. Fem minutter senere var lagene like langt etter scoring av Kevin Trøhaugen. I det kampen passerte kvarteret fikk FUVO frispark som lagets kaptein Jonass Jonasson satte i mål. Ikke noen suser, men mål er mål.

Hjemmelaget var klart mye bedre enn gjestene og før første omgangen var halvspilt hadde Kevin Trøhaugen vært frempå nok en gang og økt ledelsen til 3-1. Lagets yngste spiller, 13-åringen Flavious Agbor, la litt senere på til 4-1, som også var pauseresultatet.

13 år gamle Flavious Agbor med to mål

Andre omgangen ble rotete sett med FUVO-øyne. Laget fortsatte å dominere, men kvaliteten sank. Men hjemmelaget avsluttet kampen bra, produserte flere sjanser og etter 77 minutter var det dags for 5-1 ved Flavious Agbor, som scoret sitt andre og årets fjerde for FUVO G16.  Rett før dommeren tok fløyta  i munnen for siste gang, var lyntoget Sindre Granhaug frempå og fastsattes sluttresultatet til 6-1 til FUVO.

En som ikke scoret selv, men som i stor grad bidro til seieren var Hamdan Ali Khan. Han herjet med Skedsmo-backen og serverte tre assist til sine lagkamerater.

Seieren betyr at FUVO 2 fremdeles er å finne på andreplass med 25 poeng. Dal topper med 31 poeng, mens Eidsvold Turn 2 befinner seg på tredjeplass med 23 poeng, men en kamp mindre spilt enn. Neste kamp for FUVO 2 er onsdag 28.august, borte mot Ull/Kisa 3.

FUVO 2 stilte med følgende tropp: Håkin Solbakken, Sander Johansen Kristoffersen, Neo Lunderby Skjerve, Oskar Skeie Storfors, Aleksander Aanerud Kriezis. Jonass Jonasson, Flavious Agbor, John Woolnough, Joakim Sjøli, Theo Håkonsen, Hamdam Ali Khan, Albert Sæter Hellervik, Leon Moen Øksenholt, Kevin Trøhaugen og Sindre Granhaug