Marcus Ellevold scoret sine to første mål i den røde og hvite FUVO-drakta

6.divisjon FUVO 2 mot Skjetten 3 8-5 (5-2)

FUVO 2 har vært solide på hjemmebane og stilte også et godt lag da de tok imot Skjetten 3 til årets fjerde hjemmekamp. De to siste er vunnet og laget gikk utpå kungstressmatta med stor tro på å utvide den til tre på rad.

Gjestene tok ledelsen, men FUVO 2 slo tilbake

Hjemmelaget startet kampen best, men gjestene fra Skjettenbyen sjokkåpnet og tok en heldig og ufortjent ledelse etter 9 minutters spill. Det luktet hands lang vei, men mannen i svart var på ingen måte hjemmedommer og lot spillet gå. FUVO-spillerne brukte ikke mange minuttene på å riste av seg skuffelsen og før første omgangen var halvspilt så hadde de snudd 0-1 til 2-1 etter scoringer av Marcus Ellevold og Ole Kristian Thorset. Etter en halvtime satte vertene inn to kjappe ved Andreas Lundgren og Tobias Solem Karlsen. Skjetten 3 var ikke helt borte de heller og reduserte til 4-2 fra straffemerket etter 40 minutter. Ole Kristian Thorset avsluttet en god første omgang av FUVO 2 med å sette inn hjemmelagets femte mål for kvelden i omgangens siste minutt.

Trygg ledelse ble til småspennende avslutning

Marcus Ellevold økte FUVOs ledelse til 6-2 få minutter etter pause. Etter målet gikk piffen litt ut av FUVO-gutta og Skjetten tok over banespillet. De scorer to mål (67. og 75. minutt) og med tre minutter igjen å spille reduserte de til 6-5. Dermed var det plutselig kamp igjen. Heldigvis hadde FUVO to innbyttere som også hadde lyst til å bli med på scoringsfesten. I det 90. minutt curlet nykommer Grigorios Papadakis ballen nydelig i mål og to minutter på overtid kom Heine Risvik Paulsen på et herlig løp fra egen sekstenmeter som endte med at han serverte ballen på et sølvfat til Sander Tufte Ringnes, som fastsatte sluttresultatet til 8-5 til FUVO 2.

FUVO 2-trener Odd Andersen konstaterte at det ikke var Champions League-dommer som dømte kampen

• Jeg synes gutta viser god moral. Vi blir liggende under 0-1 på noe som det skulle vært blåst hands på i forkant. Etter målet fortsetter vi å male på, spiller fin fotball og skaper masse sjanser. Vi går til pause med en meget fortjent 5-2 ledelse.
  • Dessverre slipper vi oss noe ned i 2.omgang og Skjetten fikk lov til å ta over og reduserer til 6-5, før vi avgjør kampen med to mål på slutten. Skal ikke si så mye om dommeren, men han var ikke på vår side. Vi får blant annet to klare onside mål avblåst for offside, mens de får to ”gratis” mål av dommeren. Rettferdig resultatet hadde vært 10-3.  Gutta skal ha kred for å vise sterk moral og at de tar hjem seieren.

Etter 7 serierunder ligger FUVO 2 på 6.plass med 9 poeng. Neste kamp for FUVO 2 er 30.mai, hjemme mot Leirsund

FUVO 2 stilte med følgende lag: Kristian Rud, André Jørgensen, Heine Risvik Paulsen, William Fossum Østhaug, Marcus Ellevold, Sigurd Flekke Mathiesen, Fredrik Thorset, Tobias Solem Karlsen, Andreas Lundgren og Andreas Krybelsrud. Benken: Henrik Berntsen, Grigorios Papadakis, Sander Tufte Ringens, Christian Rodrigues Henrikson, Torjus Murud Heiberg, Thomas Marsdal og Jørn-Erik Sogn