FUVO 3 “ga bort” to poeng i møte med Nittedal

Så sent som i 2016 spilte Nittedal i 4.divsion. Siden den gangen har det gått en vei og det er nedover. Mandag tok FUVO 3 i mot nittedølingene til kamp i 9.divisjon.

9.div. FUVO 3 – Nittedal 2-2 (1-2)

FUVO 3 kom til matchen med fire poeng på to kamper, men øynet en ny trepoenger i sesongens første hjemmekamp. Det ble en rotete kamp, noe som ikke er helt uvanlig da man spiller på nivå ti i Norge. FUVO hadde bedre spillere, men allerede etter fem minutter rotet vertene det til for seg selv med å forære en pasning til gjestene. De takket for det med å scoret kampens første mål.

FUVO forærte to mål til Nittedal før pause

Ingen av lagene skapte noe særlig å skrive hjem om, men etter 20 minutter kom Alexander Persvangen-Johansen alene med keeper. Dessverre for han og FUVO 3 så gikk Nittedal-keeperen seirende ut av den duellen. Heldigvis for hjemmelaget skulle det gå bedre noen få minutter senere. Håkon Borgersrud Grønvold skled igjennom Nittedal-forsvaret før han satte ballen perfekt til side for keeper. Tre minutter før pause rotet FUVO-forsvaret det til for seg selv igjen. Og igjen kom en Nittedal spiller alene med Henrik Berntsen i FUVO-buret. Den tidligere Skeid og Gjelleråsen-spilleren Stian Andre Bottolfs var iskald og kjippet ballen over Berntsen og inn i mål.

Et effektivt Nittedal-lag kunne dermed gå til pause med 2-1 ledelse.

Christian Rodrigues Henrikson reddet ett poeng på en litt heldig måte

Sivert Nybakk Søberg fikk en eventyrlig mulighet til å utligne rett etter sidebytte, men avsluttet med å skyte noen få cm tilside for stolpen da han kom alene med keeper. Nittedal svarte med å gå rett opp i angrep og komme til en feit målsjanse etter en corner.

Utover i andre omgangen bedret spillet seg for FUVO3. De prøvde å spille ball og etter 65 minutter var de både gode og heldige da Christian Rodrigues Henrikson forfulgte et tilbakespill til keeper. En noe stresset sisteskanse feide kula i  FUVO-spilleren og ballen føyk inn i nettet. 2-2.

Etter hvert ble Nittedal-spillerne frustrerte og skapte situasjoner ut av intet. Heldigvis hadde kampens dommer full kontroll.  Dessverre klarte ikke, ei heller evnet FUVO 3 å avgjøre matchen i sn favør. Dermed ble det sesongens andre strake uavgjort.

Neste kamp for FUVO tirsdag 31.august, borte mot Rælingen 3

FUVO 3 stilte med følgende tropp: Henrik Berntsen, Andre Jørgensen, Sindre Poll, Jørn-Erik Sogn, Fredrik Granberg, Sivert Nybakk Søberg, Patrick Dariush, Martin Nafstad Bjerkestrand, Håkon Borgersrud Grønvold, Christian Rodrigues Henrikson, Alexander Persvangen-Johansen, Mantvydas Gecas og Nicolay Snildal