FUVO 3 tapte for Holter 2

FUVO 3 – Holter 2  0-5 (0-1)

FUVO 3 var på vei inn i kampen da Holter scoret på frispark fra midtbanen

FUVO 3 kunne med seier over Holter 2 ta et jafs oppover på tabellen, men det skulle vise seg å bli vanskeligere enn forventet. Et meget ungt FUVO-lag holdt godt følge med gjestene fra Holter i en sjansefattig første omgang. Dessverre så var det Holter som scoret omgangens eneste mål. Hjemmelaget tok over matchen etter sidebytte, kom til flere gode innlegg og målsjanser, men klarte ikke omsette sjansene i mål. Midtveis i omgangen, i en periode hjemmelaget dominerte kampen, så fikk Holter frispark på midtbanestreken. Lagets midtstopper tok fart og sendte ballen over FUVO-keeper Ådne Skogheim og inn i nettmaskene. Scoringen tok piffen ut av FUVO-gutta og Holter fikk kampen inn i sin bane. Det resulterte i tre nye scoringer og en fortjent 0-5 seier.

Det skal sies at FUVO3 stilte med ni første års juniorer som i løpet av sesongen har fått kjenne på seniorfotballen for første gang. Det er god læring som de tar med seg til neste år.

Etter mandagens tap for Holter 2 så ligger FUVO 3 nå på en 9 plass med 9 poeng, men det skiller kun fem poeng fra Holter 2(12p) på 6.plass til bunnlaget Hurdal(7p) på 13.plass. Midt i mellom der befinner FUVO 3 seg med to kamper igjen å spille