FUVO avsluttet med seier

Sørumsand liker å si at de spiller tiki-taka fotball, noe de tidvis også har fått vist. Spesielt på hjemmebane har laget levert varene. 4-1 mot Kløfta, 6-0 mot Fjellhamar og 2-1 over Aurskog-Høland forteller om et lag som er meget gode når de får spillet sitt til å gli. Med tolv mål på de tre siste kampene så burde det være lov å ha forventninger til en mållrik kamp mot et FUVO-lag som har bøttet inn 15 mål og tatt ni poeng på sine tre siste bortematcher.

Sørumsand – FUVO 1-3 (0-2)

FUVO avsluttet en strålende sesong med å vinne 3-1 borte mot Sørumsand. Det betyr at de vant serien 10 poeng foran Skedsmo. Kim Brenna sendte FUVO i ledelsen etter 9 minutter. Samme spiller doblet ledelsen etter 12 min.

FUVO skapte flest sjanser og det var ikke noe å si på at laget fra Opaker gikk til pause med ledelse. Sørumsand var mer på etter sidebytte, men sleit med å trenge gjennim muren av FUVO-spillere som lå godt plassert ramma.

Etter 73 minutter satte Brenna mot spillets gang inn bortelagets tredje mål og sitt 42 seriemål for sesongen. Med fem minutter igjen fikk Sørumsand sin fortjente redusering. Et innlegg ble satt i eget nett av en uheldig FUVO-spiller. Seieren var imidlertid aldri truet og da dommeren blåste i fløyta for siste gang kunne serievinneren slippe jubelen løs for 20. gang i årets sesong.

4.divisjonstabellen kan ses her

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Marius Nordby, Stian Westerheim, Ovar Skjevdal,Chris Lundhaug, Ole Kristian Myre, Julian Paulsen, Simen Nordnes, Andreas Castilla, Mergim Shurdiqi og Kim Brenna.

Benken: Simen Scharning, Andre Jørgensen og Even Myren Nybø