FUVO-boksere med god innsats i internasjonalt stevne

Theo Elvsland og Marcus Tjong reiser hjem fra Legacy boxcup med hver sin sølvmedalje (Privat foto)

Primus motor i FUVO Boxing Team, Tor Øverby, tok i helgen med seg to gutter til et internasjonalt boksestevne i Rostenhallen i Tronheim.Det er bokseklubben B-30 som står som arrangør av Legacy boxcup 2019, som er et stevne med ca 250 utøvere fra inn og utland

I den første kampen lørdag gikk Theo Elvsland fra FUVO diplomkamp i klassen 42kg mot Dominik Rysak fra Horten Bokseklubb. FUVO-bokseren gikk ifølge treneren en strålene kamp og vant fullt fortjent.

• Sånne øyeblikk kan ikke kjøpes for penger. Theo,Marcus og jeg reiste til Trondheim, stor internasjonal turnering. Theo vant kampen sin mot en tøffing ifra Horten Bokseklubb. Gjorde en teknisk god kamp og vant. Blir så glad av og se den gleden Theo viser. Klar for finale imorgen. Marcus bokser senere idag. Gratulererså mye Theo, skriver en meget fornøyd Tor Øverby på FUVO Boxing Team sin facebookside.

Litt senere samme dag var det Markus  Tjong sin tur til å bokse i ordinær kamp i klassen 80 kg +.  Norgesmesteren fra februar i år møtte en meget sterk motstander i Oskar Stigen Sørensen fra Aurland IL. Motstanderen har tidligere vært med i EM for skoleelever og gjort det skarpt der. I tillegg har han tatt sølv i Nord-Europas største boksestevne, «King of the ring». Tjong  leverte en god kamp,men dessverre endte det denne gangen med tap for FUVO-bokseren.

Søndag bokset Theo Elvsland finale mot engelske Malachy Lees. En jevn og spennende kamp endte dessverre med 3-2 tap. Dermed ble det sølvmedalje på både han og Markus Tjong.

En stolt FUVO-trener Tor Øverby skrev følgende på lagets facebookside.

• Vi gutta reiser hjem med 2 sølv Theo taper finalen idag, mot en Engelsk motstander. Men gjør en kjempe turnering. Markus taper finalen med minste mulig margin, 3-2 tap i boksing er så jevnt det kan bli. Men vi reiser fornøyde hjem. Still going strong👊