FUVO-damene avsluttet med uavgjort og 3.plass på tabellen

Oda Folmo Myhr satte inn sitt 18. seriemål mot Fjellhamar

FUVO ville med seier borte mot Fjellhamar kunne ta tilbake andreplassen bak suverene Lillestrøm, som møtte andreplasserte Nittedal i sin siste seriekamp.

3.div damer KM  Fjellhamar mot FUVO 2-2 (1-0)

Hjemmelaget har et ungt og løpsvillig lag, mens FUVO har litt mer rutine og innehar også litt mer kløkt. Det ble et spennende oppgjør på Fjellhamar stadion, som bølget frem og tilbake fra start til slutt.

Fjellhamar ledet 1-0 til pause

Etter en jevn åpning hvor lagene følte litt på hverandre, tok hjemmelaget ledelsen 1-0 etter en retur fra FUVO-keeper Tine Ihlang etter 20 minutter. Det ble ikke skapt all verden foran noen av boksene, nærmest scoring var Matilde Wenger, men stolpen stod i veien for hennes første scoring på senior nivå. Rett før pause ble FUVO-kaptein Auroa Folmo Myhr skadet, og det var en stund usikkert om hun ville klare å spille andre omgangen, men hun beit i seg smerten og fullførte kampen.

FUVO hentet opp Fjellhamar sin tomålsledelse

Fjellhamar sjokkåpnet andre omgangen med å ta ledelsen 2-0 etter fire minutter. Målet så ut til å vekke FUVO-spillerne. De var mer aggressive og kom til flere gode muligheter før de etter en times spill fikk frispark fra 22 meter som Oda Folmo Myhr klinket i mål. Hennes 18 seriemål for sesongen.

FUVO var nå inne i sin beste periode, og det tok ikke mange minuttene før et skudd fra Matilde Wenger ble satt i eget mål av en uheldig Fjellhamar spiller. Dermed hadde FUVO hentet opp Fjellhamar sin tomålsledelse og utlignet til 2-2.

Spillet og duellene hardnet til mot slutten. FUVO var det førende laget, men klarte ikke sette spikeren i Fjellhamar-kista. Hjemmelaget kunne også med litt hell avgjort kampen til sin fordel. Men da dommeren blåste av etter 90 ganske kalde minutter på Fjellhamar stadion en sen oktober kveld, så stod det 2-2.

Uavgjort betyr at FUVO ikke klarte å gå forbi Nittedal, men måtte nøye seg med en tross alt mer enn godkjent 3.plass i årets 3.divisjon.

FUVO stilte med følgende lag: Tine Ihlang, Vilde Rustad Nilsen, Thea Hauge, Victoria Myrvang Freltofte, Oda Folmo Myhr, Susanne Ødegaard, Aurora Folmo Myhr, Emilie Kathrine Strømme Engelien, Matilde Wenger, Tuva Sten Andersen og Maria Hansen Sloan. Benyttede innbyttere: Kristin Ullern og Caroline Aarlie Heiberg