FUVO-damene fosser videre.

3.divisjon damer. Fjellhamar mot FUVO 1-4 (0-1)

FUVO-damene reiste til Fjellhamar som serietoer og hadde store planer om å reise derifra som serieleder. Men de viste samtidig at de ikke kunne slippe seg ned noen hakk, for da ville de unge, tekniske og hurtige spillerne til hjemmelaget kåle det til for dem.

Frisparkdronninga Oda Folmo Myhr sendte FUVO i ledelsen

Dessverre var det nettopp det som skjedde. FUVO sleit med å få kampen inn i sin bane i første omgang. De var hele tiden litt på etterskudd og kom aldri skikkelig oppi Fjellhamar-spillerne. Men til tross for en rotete første omgang, kunne de allikevel gå i garderoben etter de første 45 minuttene med 0-1 ledelse, etter en frisparkscoring fra Oda Folmo Myhr

En god pauseprat av Elvis Kaunatjike må ha gjort susen, for det var et helt annet FUVO-lag som inntok matta i andre omgang. Lagdelene lå mer samlet og jentene klarte å få opp balltempoet flere hakk. Med høyre tempo så klarte de også å få kontroll over kampen og satt sitt eget spill.

Storesøster Aurora fulgte opp med scoring hun også

Sju minutter etter sidebytte økte Aurora Folmo Myhr til 0-2 med et god velplassert skudd fra 16-meteren. Ti minutter senere så vartet Thea Constanse Reinertsen opp med et flott raid på høyresiden der hun kom seg helt ned til dødlinja før hun la en 45 graders pasning ut til Oda Folmo Myhr, som smelte ballen til på direkten. Hjemmelagets keeper hørte bare susen av skuddet før den lå i nettmaskene.

Femte seier av fem mulige

Med tjue minutter igjen endte ballen inne i Fjellhamar boksen og etter litt frem og tilbake så var toppscorer Maria Hansen Sloan på rett plass og satte inn FUVOs fjerde mål. Helt på tampen av matchen fikk Fjellhamar sitt trøstemål som gjorde at matchen endte 1-4 til FUVO.

FUVO-lagleder Marte Folmo Myhr var fornøyd med at jentene klarte å dra i land nok en seier, deres femte på fem forsøk. Det betyr at laget klarer seg med uavgjort i den siste vårkampen, torsdag 2.juni, hjemme mot Ull/Kisa 2, for å bli vårmestere.

Vi har lett for å skryte av målscorerne, men dagens lille blomst går til midtstopper Vilde Rustad Nilsen, som leverte en meget god kamp og som reddet laget flere ganger fra et dårligere resultat.

FUVO stilte med følgende lag: Tine Ihlang, Anna Edvardsen, Vilde Rustad Nilsen, Thea Hauge, Oda Folmo Myhr, Susanne Ødegaard, Juni Steen, Aurora Folmo Myhr, Thea Constance Reinertsen, Sarah Finstad Hansen og Maria Hansen Sloan. Benyttede innbyttere: Christine Berg Haugen, Sara Marie Libråten, Kaja Therese Vollen, Kristin Ullern og Victoria Myrvang Freltofte