FUVO-damene hadde fortjent mer

4.div damer Eidskog – FUVO 0-5 (0-2)

Det var et revansjesugent FUVO-lag som tok turen til svenskegrensa og møte med et Eidskog lag som stod uten poeng, men med to knepne tap mot både Borgen og LSK2. Laget fra Opakermoen gikk aggressivt ut fra startblokkene og tok tak i matchen fra første sekund. De kom kjapt til noen sjanser og etter 17 minutter var det dags for 0-1 ved Vilde Aarhus, Samme spiller satte inn sitt andre og sesongens tredje mål etter en halvtimes spill.

Kampens lekkerbisken kom tre minutter ut i andre omgang da Oda Folmo Myhr sendte i vei et frispark fra langt hold som suste over keeper og inn i nettmaskene. Tuva Sten Andersen la på til 0-4, før kaptein Aurora Folmo Myhr avsluttet en god fotballkamp med å fastsette sluttresultatet til 0-5.

FUVO stilte med følgende lag: Tine Ihlang, Anna Edvardsen, Vilde Rustad Nilsen, Victoria Myrvang Freltofte, Oda Folmo Myhr, Thea Constance Reinersten, Sarah Finstad Hansen, Tuva Sten Andersen og Vilde Aarhus. Benyttede innbyttere: Alice Christin Hilseth Eid, Kristin Ullern, Eline Krogstd Nilsen og Caroline Aarlie Heiberg

4.div damer FUVO – LSK 2 0-1 (0-0)

Det luktet svidd av FUVO-damene i starten av matchen. Allerede etter to minutter kom Oda Folmo Myhr seg forbi keeper og skulle bare setta ballen i mål, men var i ubalanse og avslutningen gikk via en LSK-spiller og til corner. På den påfølgende corneren datt ballen ned i beina på Tuva Sten Andersen, som fra kort hold avsluttet rett på keeper. FUVO fortsatte å skape sjanser av den store sorten og det smalt både her og der i stengene til LSK sin meget solide keeper i første omgang. Aurora Folmo Myhr sitt gode skudd fra 18 meter hadde fortjent en bedre skjebne enn å treffe tverrliggeren, men hjemmelaget fortsatte å produsere store sjanser på løpende bånd. Like etterpå kom Eline Krogstad seg fint gjennom på sin høyrekant og avsluttet med et skudd i motsatt stolpe. Ballen fortsatte til Vilde Aarhus, som skøyt rett på keeper.

Det var rett og slett ett under at FUVO ikke ledet til pause. Det hadde på ingen måte hvert noe å si om FUVO hadde ledet med to-tre mål etter de første 45 minuttene. Man kunne rett og slett avgjort kampen i første omgang.

LSK har både større stall og trener en del mer enn FUVO-damene og det kom til syne i andre omgang. Spesielt de første 15-20 minuttene hvor gjestene var klart best og kom til et par gode muligheter. Etter hvert kom FUVO mer til hektene, og selv om LSK var best, så var innsatsen og viljen til å vinne enhver dull hele tiden der. Jentene kjempet med nebb og klør, men med ni minutter igjen å spille så utnyttet LSK en liten feil i FUVO-forsvaret. Ballen endte  til slutt hos Ella Bakken Thomassen, som scoret alene med FUVO-keeper Tine Ihlang.

FUVO jaget utligning og kom til noen nesten sjanser før Oda Folmo Myhr på overtid feide av gårde et kanonskudd som hadde en perfekt retning, men som dessverre traff nedsiden av tverrliggeren og ut. Like etterpå blåste dommeren av og FUVO-damene måtte innse at du hadde gått på et meget ufortjent og surt 0-1 tap for LSK 2

En godt gjennomført kamp av FUVO-damene som kunne avgjort i første omgang og som helt klart hadde fortjent MINST ett poeng.