Sluttreferat. FUVO-damene inntok 2.plassen

Marianne Tollhaug sendte FUVO i ledelsen allerede etter tre minutters spill.

Fjellhamar – FUVO 1-4 (1-1)

FUVO knuste Sørumsand i forrige serierunde og damene tok et nytt steg i bortekampen mot Fjellhamar, som lagets trener, Trond Einar Finstad, beskriver som årsbeste.

• Før kampen var vi enige om at vi skulle gå ut i et forrykende tempo med høyt press og stor aggressivitet. Hvor målet var å få et tidlig mål. Dette klarte vi til gangs, og belønningen var en tidlig scoring.

Uavgjort til pause

Målet kom etter at Marianne Tollhaug ble spilt igjennom, og fra skrått hold satte hun ballen utagbart i mål. FUVO var best etter målet, men ble etter hvert presset litt tilbake på banen, hvor spesielt venstrekanten til Fjellhamar skapte store problemer for FUVO-forsvaret. Det gikk ikke mange minuttene før hjemmelaget utlignet til 1-1 etter en corner.

• Vi skapte litt mer enn Fjellhamar i første omgang, men 1-1 var et greit resultat. I pausen gjorde vi noen justeringer som skulle vise seg å fungere 100%, og andre omgangen eide vi. Jentene vartet opp med mye godt spill, fine mål og en innsats som gjorde meg stolt, sier litt rørt FUVO-trener til Nesfotballen etter kampslutt.

Meget god andre omgang av FUVO

Andre omgangen var så vidt i gang da FUVO vant ballen høyt i banen. Kula endte hos Madelen Dahlstrøm, som fra 16 meter satte ballen lavt nede i hjørnet. Ti minutter senere dro Oda Folmo Myhr seg innover og fra 13-14 meters hold satte hun kula i nærmeste hjørne. Med 3-1 ledelse var mye gjort, men gjestene hadde ett mål til på lager. Susanne Martine Ødegaard kom seg rundt på siden, keeper ventet innlegg, men ballen gikk i en herlig bue over keeper og inn i nettmaskene. 4-1 ble også sluttresultatet.

• Utenom målene har vi 3-4 gode målsjanser som vi kunne scoret på, mens Fjellhamar ikke har noe å by på annet enn noen gode kombinasjoner på midten.Men der var det også bom stopp.

Alle gleder seg til toppkampen mot Gjelleråsen

FUVO-treneren forteller at jentene/damene tar steg etter steg for hver kamp og er klar på at dette er den beste kampen laget har spilt i år. Sammen med jentene har han allerede begynt å glede seg til neste kamp som er mot serieleder Gjelleråsen. Den spilles på Funnefoss kunstgress mandag 6.mai kl 20:15

• Jeg håper mange tar turen til Mo´n og støtter jentene denne dagen, sier Finstad avslutningsvis.

FUVO stilte med følgende lag: Tine Ihlang, Anna Edvardsen, Unn Kristin Nordstrøm Tjong, Monica Haslie, Oda Folmo Myhr, Aurora Folmo Myhr, Ida Johannessen Haugan, Ebba Aaserud, Madelen Dahlstrøm, Marianne Tollhaug og Sara Marie Libråten.

Benyttede innbyttere: Susanne Martine Ødegaard, Vilde Rustad Nilsen og Hilda Linnéa Stenberg