FUVO-damene kjempet godt, men tapte toppoppgjøret

4.div.  FUVO – Lillestrøm 3 1-2 (0-2)

Denne uken var det klart for toppoppgjør i 4.divisjon mellom FUVO og Lillestrøm 3. De to eneste lagene uten poengtap etter tre serierunder. Gjestene fra Lillestrøm har feid over motstanderne og stod med 35-0 i målforskjell og var sånn sett klare favoritter.

FUVO håpet å få klar overgangen til Oda Folmo Myhr til oppgjøret, men Skeid godkjente overgangen først samme dag som kampen ble spilt. Dermed var hun først klar dagen etter matchen

Lå under med to mål til pause

Hjemmelaget kom til kampens første store mulighet, men stanga stod i veien for Susanne Ødegaard. Det er mulig det var litt for stor respekt hos FUVO-damene, for det var Lillestrøm som var det førende laget i de første 45 minuttene. Bortelaget tok ledelsen 0-1 etter 19 minutter ved Mia Kristianne Tomre og doblet den etter en halvtime ved Petra Svendsen.

Tuva Sten Andersen scoret for hjemmelaget

Etter en første omgang hvor FUVO manglet det ”lille” på å matche Lillestrøm skikkelig, var det mer trøkk i hjemmelaget i andre omgang. Etter en times spill kriget Tuva Sten Andersen ballen over målstreken etter en corner. Dermed var FUVO kun ett mål bak. Damene kjempet og presset Lillestrøm på defensiven mot slutten av oppgjøret, og ved to tilfeller fikk de frispark fra det som må kalles Oda-avstand. Dessverre var Ikke lagets frisparkspesialist spilleklar. Forsøkene var ok, men ikke gode nok til å finne veien til nettmaskene. Lillestrøm klarte å holde unna og vertene måtte se seg slått 1-2 i en kamp som fort kunne endt med poengdeling.

Innsatsen og viljen i andre omgangen viser at FUVO-damene har noe å gjøre i toppen av tabellen. Neste kamp er søndag 12.mai, borte mot Eidskog.

FUVO stilte med følgende lag: Anneli Hofstad Jensen, Daniela Myrvang Freltofte, Anna Edvardsen, Vilde Rustad Nilsen, Victoria Myrvang Freltofte, Susanne Ødegaard, Emilie Kathrine Strømme Engelien, Sarah Finstad Hansen, Ida Ormstad Nilsen, Tuva Sten Andersen og Marianne Tollhaug. Benyttede innbyttere; Matilde Ishaug, Linnea Holberg Fejlland og Emilie Renée Husås