FUVO-damene kjempet seg til sesongens andre 1-0 seier

4.div FUVO – Skedsmo 1-0 (0-0)

FUVO kom til kampen etter en sterk 1-0 seier borte mot Ull/Kisa 2, mens gjestene fra Skedsmo klinket til med 9-0 seier over Søndre Høland i sin seriepremiere. Det var sånn sett litt spenning i forkant av oppgjøret, men det tok ikke mange minuttene før et aggressivt FUVO-lag tok tak i matchen og styrte det meste som skjedde utpå kunstgressmatta. Allerede etter et par minutter kom de til kampens første sjanse, men avslutningen landet med snø på seg.

FUVO med fortjent ledelse til pause

1-0 scoringen

Hjemmelaget klarte å sette et bra trøkk mot Skedsmo forsvaret og tjue minutter ut i matchen fyrte Marianne Tollhaug av et skudd som traff tverrliggerkrysset. Den hadde fortjent en bedre skjebne. Få minutter senere måtte Skedsmo-keeperen imidlertid hente ballen ut av nettet etter at en medspiller slo en tilbakepasning som keeperen ikke rakk frem til før den trillet over målstreken. 1-0 til FUVO kunne fort blitt til 2-0, men headingen etter en corner traff tverrliggeren. Skedsmo kjempet seg etter hvert mer inn i kampen og var fult på høyde med vertene de siste 10-15 minuttene av første omgangen.

Begge lagene traff tverrliggeren i andre omgang

Andre omgangen ble preget av mange dueller og etter hvert slitne spillere. FUVO bar f.eks preg av at de kun hadde en utespiller på benken. Spillet bølget frem og tilbake og nok en gang stod metallet i veien etter et god FUVO-avslutning som endte i tverrliggeren, ned på strek og ut. Skedsmo hadde også ett skudd som skled elegant bortover tverrliggeren og ut av farlig sone.

FUVO-damene kjempet som løver og gikk inn i hver duell med livet som innsats. Det er ingen tvil om at flere av Skedsmo-spillerne fikk kjenne på kroppen hvor mye hjemmelagets spillere var villige til å ofre for å dra hjem seieren. Flere av spillerne dro på seg kramper, men de holdt ut og kunne til slutt juble for sesongens andre trepoenger.

FUVO-spillerne trøkket fra til i duellene

FUVO-damene står nå med to 1-0 seire og seks poeng i sekken. Neste kamp er allerede mandag 29.april, borte mot Bjørkelangen.

FUVO stilte med følgende lag: Tine Ihlang, Daniela Myrvang Freltofte, Vilde Rustad Nilsen, Victoria Myrvang Freltofte, Susanne Ødegaard, Anna Edvardsen, Emilie Strømme Engelien, Sarah Finstad, Marianne Tollhaug, Tuva Sten Andersen og Ida Ormstad Nilsen