FUVO-damene klinket til med storseier

Sara Marie Libråten scoret tre mål da FUVO slo Skedsmo 7-1 på bortebane mandag kveld.

Sara Marie Libråten brukte sju minutter på å presentere seg for Skedsmo. Da satte hun sitt første av i alt tre mål. To minutter senere utlignet Skedsmo, men etter 18 minutter var Libråten nok en gan siste spiller på ballen før den gikk i mål. Til pause stod det 2-1 til FUVO.

Etter sidebytte fikk FUVO mer fart på spillet og målene rant kjappere inn. Oda Folmo Myhr økte til 3-1, før Sara Marie Libråten satte inn sitt tredje mål for kvelden etter en times spill. Så tok Madelen Dahlstrøm over stafettpinnen og satte to kjappe med fem minutters mellomrom, før Oda Folmo Myhr fastsatte sluttresultatet til 7-1 til FUVO med ni minutter igjen å spille.

Damene fra Opakermoen ligger fremdeles på 3.plass, men er nå kun ett poeng bak Aurskog-Høland og har i tillegg en kamp til gode.