FUVO-damene ledet til pause, men raknet litt mot slutten

FUVO leverte en meget solid fjorårssesong med 3.plass i 3.divisjon. Men pga serieomlegging så stiller laget i år i 4.divisjon. Dessverre har hele sju lag allerede trekt laget og seriestarten som skulle vært for en måned siden, kom først mandag.

4.div. FUVO – Fjellhamar 2-5 (2-1)

Kampene mellom FUVO og Fjellhamar har alltid vært jevne. I fjor vant FUVO 1-0 på hjemmebane ,mens  man spilte 2-2 borte i fjorårets siste seriekamp

FUVO ledet 2-1 til pause

FUVO fikk en drømmestart på oppgjøret med scoring allerede i det første spilleminuttet. Målet kom etter litt småspill bak i forsvaret og en perfekt bakromsball til Thea Constance Reinertsen, som var sikkerheten selv alene med Fjellhamar sin sisteskanse. Gjestene kom seg raskt over sjokkstarten til hjemmelaget og etter ni minutter utlignet de til 1-1. Bortelaget kom til et par gode muligheter, men etter halvspilt første omgang snappet FUVO opp en feilpasning i Fjellhamar-forsvaret. Ballen endte til slutt hos innbytter Vilde Kristine Aarhus, som med et velplassert skudd sendte FUVO på nytt i ledelsen. Dette var også Vilde sitt første av forhåpentlig mange mål for damelaget FUVO kom til et par meget gode muligheter til å øke, men skuddet fra Thea Constance Reinersten strøyk tverrliggeren og heller ikke Tuva Sten Andersen klarte å få ballen i nota da hun kom alene med keeper. Vertene gikk i garderoben med 2-1 ledelse og en god tro på at dette kunne gå veien.

FUVO slapp inn tre mål siste ti minuttene

Andre omgangen var så vidt i gang da Vilde Kristine Aarhus kom til et god skudd, men den gikk dessverre på feil side av stolpen. FUVO holdt god stand til halvspilt andre omgang, men da sklir en Fjellhamar spiller igjennom og utligner til 2-2. Rett etterpå varter FUVO-keeper Dina Bommo Skogholt opp med en super redning. Spillet bølget litt frem og tilbake og begge lag kunne med litt mer dyktighet satt inn det tredje målet. Det lå litt i kortene at det laget som scoret det tredje målet ville vinne kampen. Dessverre for FUVO, så var det Fjellhamar som tok ledelsen 2-3 etter 80 minutter. Da raknet det litt for FUVO og bortelaget scoret ytterligere to mål og vant til slutt kampen 2-5.

Neste kamp for FUVO er mandag 15.mai, borte mot EIdskog

FUVO stilte med følgende lag: Dina Bomo Skogholt, Anns Edvardsen, Vilde Rustad Nilsen, Victoria Myrvang Freltofte, Ida Folmo Myhr, Thea Hauge, Sarah Finstad Hansen, Tuva Sten Andersen og Thea Constance Reinertsen. Benyttede innbyttere: Vilde Kristine Aarhus, Kristin Ullern, Maja Helene Finneide og Alice Christin Hilseth Eid.