FUVO-damene med tre strake seiere

Bygdas eneste damelag leverte en meget god kamp da de slo Eidsvold Turn 4-1 på hjemmebane mandag kveld. Toppscorer Oda Folmo Myhr sendte vertene i ledelsen etter 6 minutter, da hun skrudde inn et frispark like i nærheten av hjørnestolpen. Laget fortsatte å spille god fotball, men det ble med det ene målet de første 45 minuttene.

FUVO startet andre omgangen som de startet første,med tidlig scoring. Fem minutter ut i omgangen feide Anna Edvardsen avgårde et skudd fra 18 meter som suste inn i nettmaskene. Ti minutter senere økte Oda Folmo Myhr til 3-0. Samme spiller satte inn hjemmelagets fjerde mål for kvelden etter 68 minutter. Denne gangen fra straffemerket.

Eidsvold Turn hadde lite å by på denne kvelden, men ett trøstemål skulle de få. 73 minutter ut i kampen skrudde Frøydis Waaler inn en corner, og fastsatte med det sluttresultatet til 4-1.