FUVO-damene opp på 2.plass etter knallsterk borteseier over Aurskog-Høland

Ida Nilsen Bergersen åpnet målkontoen da hun utlignet til 2-2 etter en halvtimes spill i en kamp endte med 6-3 seier til FUVO-damene

Serietoer Aurskog-Høland så tidilig i høst ut til å seile inn til 2.plass bak  suverene Gjelleråsen. Men på de tre siste kampene har FUVO tatt inn seks poeng, og før kveldens match skilte det kun ett poeng i favør Aurskog-Høland.

Etter en underholdene og målrik første omgang stod det 2-2. Hjemmelagets tidligere landslagsspiller Elene Moseby Torre sendte vertene i ledelsen etter 17 min. FUVO svarte med å storme rett i angrep, og før det var gått ett minutt hadde Sara Marie Libråten utlignet til 1-1.

Etter en halvtimes spill var det dags for to nye scoringer rett etter hverandre. Først sendte Maren-Juliane Vålå Aaser hjemmelaget på nytt opp i ledelsen, før Ida Nilsen Bergersen utlignet til 2-2, kun to minutter senere. Like før pause var det FUVO sin tur til å ta ledelsen. Målscorer var Oda Folmo Myhr

Andre omgangen var fem minutter gammel da Elene Moseby Torre utlignet til 3-3, men FUVO var på ingen måte ferdigscoret for kvelden. Med et kvarter igjen å spille sendte 16-årige Madelen Dahlstrøm bortelaget tilbake i ledelsen, og helt på tampen scoret FUVO ytterligere top mål. I det 89. minutt satte Sara Marie Libråten inn lagets femte mål og tre minutter på overtid fastsatte Oda Folmo Myhr sluttresultatet til 3-6 til FUVO

Gjelleråsen leder 3.divisjon med 41 poeng. Med kveldens seier klatret FUVO opp på 2.plass med 33 poeng, to foran Aurskog-Høland, som også har en kamp mer spilt enn nesbuene.