FUVO-damene snudde til seier

FUVO reiste til bortemøte med Fjellhamar med en redusert tropp. Blant annet måtte de unnvære lagets kaptein, Aurora Folmo Myhr og et par til. Sist gang lagene møttes i juni endte det 2-2 på Funnefoss kunstgress.

Det ble en målløs første omgang, men etter 51 minutter tok hjemmelaget ledelsen ved Maia Rostad Peckel. 1-0 holdt seg til det stod 81 minutter på kampuret. Da utlignet Ida Nilsen Bergersen for nesbuene, og fem minutter senere tok toppscorer Oda Folmo Myhr ansvar og sendte FUVO til himmels da hun fastsatte sluttresultatet til 1-2.

Seieren betyr at FUVO klatret forbi Aurskog-Høland og opp på 2.plass. Gjelleråsen leder serien med 44 poeng med 17 kamper. FUVO ligger på andre plass med 37 poeng på 18 kamper,mens Aurskog-Høland befinner seg på 3.plass med 35 på19 kamper.