FUVO-damene tapte for Storhamar

Vilde Rustad Nilsen og FUVO tapte for 2.divisjonsklubben Storhamar

Fremgang, tross nytt tap for FUVO-damene

Damelaget til FUVO har i år valgt å møte tøff motstand i treningskampene. Både forrige helgs motstander Kongsvinger og søndagens motstander Storhamar, befinner seg i 2.divisjon. Kampen ble spilt i et surt høst/vinter/vår vær på Funnefoss kunstgress.

Storhamar med tidlig og sein scoring i første omgang

Storhamar startet kampen best og tok også ledelsen etter kun tre minutters spill. Etter målet jevnet kampen seg ut og FUVO fikk til mye bra spill, men sleit litt med å skape de store målsjansene. Nærmest det som kunne blitt en stor målsjanse kom da Vilde Rustad Nilsen skulle hatt straffe da hun var på vei igjennom.

Storhamar skapte ingen ting og FUVO hadde full kontroll bakover frem til det 43. min, da rotet de det til for seg selv, noe gjestene utnyttet og scoret kampens andre mål, som også ble pauseresultatet.

Defensivt mye bra, offensivt har laget en del å jobbe med

Tidlig i andre omgang gikk Storhamar opp til 0-3. Målet kom etter et godt angrep hvor Storhamar kom seg rundt på høyresiden og fikk lagt inn en medspiller som satte ballen i mål.

Begge lagene var solide defensivt og det ble skapt få målsjanser resten av omgangen. Kampen ebbet ut med 0-3 tap for FUVO.

FUVO-trener Geir Haakon Bekkevold sier til Nesfotballen at han synes det var en bedre kamp enn mot KIL, men at laget fortsatt skaper for lite. Dette må det jobbes med fremover.

• Vi har fått testet oss skikkelig mot 2.div lagene KIL og Storhamar, dette håper vi å ta med videre i neste kamp som er 22.mars mot divisjonskollega Fjellhamar. Da håper vi på å skape flere sjanser og score flere mål, sier FUVO-treneren til Nesfotballen.