FUVO-damene tilbake på vinnersporet

Sara Marie Libråten scoret ett mål i FUVOs 3-1 seier over Skjetten

FUVO – Skjetten 3-1 (0-0)

Etter tre uavgjorte og to tap på de fem siste matchene, var FUVO-damene endelig tilbake på rett togstasjon og tok sesongen sjuende seier i hjemmemøte med Skjetten. I våres gikk FUVO seirende ut med sifrene 3-1.

Mandagens oppgjør ble dominert av FUVO fra start til slutt.

Sara Marie Libråten sendte hjemmelaget i ledelsen etter 48 minutter. Sju minutter senere sendte Oda Folmo Myhr i vei et langskudd som sneik seg inn ved stolperoten. 2-0 ble til 3-0 etter 65 minutter. Anna Edvardsen kom seg inn i boksen og fikk satt ballen i en bue over Skjetten keeperen og inn i mål. Like før slutt fikk Skjetten sitt trøstemål i kampen som endte 3-1 til FUVO.