FUVO-damene vartet opp med festfotball og storseier

Her blir Marianne Tollhaug gratulert av kaptein Aurora Folmo Myhr etter å ha scoret ett av hennes to mål i første omgang.

FUVO – Sørumsand 7-0 (4-0)

Damelaget til FUVO vartet torsdag kveld opp klikk-klakk spill og sambafotball man vanligvis må til sydligere strøk for å se. Det var mye bra spill, fine kombinasjoner og ikke minst noen herlige goaler de ca 50 tilskuerne som hadde tatt veien til Funnefoss kunstgress fikk se.

FUVO har møtt Sørumsand to ganger i vinterserien og vunnet begge, men den siste endte med en knepen 3-2 seier, så var ingen selvfølge at de røde og hvitkledde ville ta hjem den tredje strake seieren.

Men det skulle fort vise seg at FUVO var det klart beste laget. Marianne Tollhaug dunket inn de to første målene før det var gått 8 minutter, og flere mål skulle det bli. Ida Johannessen Haugen klinket til med et langskudd som suste inn etter 38 min, og like før pause økte Oda Folmo Myhr til 4-0.

Oda Folmo Myhr var “on fire” og satte inn hjemmelagets femte mål rett etter sidebytte, men så måtte hjemmesupporterne vente helt til det stod igjen et drøyt kvarter på den neste goalen. Oda Folmo Myhr ble spilt igjennom og var sikkerheten selv alene med keeper. 6-0 ble til 7-0 med sju minutter igjen å spille. Hvem tror du scoret? Jo, selvfølgelig ODA FOLMO MYHR. Hennes tredje i andre omgang og hennes fjerde i kampen.

Etter tre kamper ligger FUVO på 2.plass med 6 poeng.  Leder gjør Gjelleråsen med 7 poeng.