FUVO-damene vartet opp med storspill

FUVO manglet flere sentrale spillere da de søndag gikk med et forsmedelig 6-0 tap for Lillestrøm. Det var derfor en revansjesugen gjeng som stilte til start i møte med Ull/Kisa 2.

FUVO vant vårtabellen foran laget fra Jessheim og leverte også en av sine beste kamper i toppoppgjøret som endte med 4-1 seier til de laget fra Opakermoen. Onsdag var det duket for nytt oppgjør i kampen om KM.

3.div KM FUVO mot Ull/Kisa 2 8-0 (4-0)

Hjemmelaget gikk rett i strupen på Ull/Kisa 2 og Anna Edvardsen kom til kampens første store målsjanse da hun headet over etter en perfekt slått corner fra Oda Folmo Myhr. Ni minutter ut i matchen dro nykommer Tuva Sten Andersen seg forbi sin oppasser, før hun sendte kula til Maria Hansen Sloan, som la ballen på et fat til Oda Folmo Myhr, som dunket ballen i mål fra 16 meter.

Thea Constance Reinertsen satte inn FUVOs fjerde mål før pause

FUVO fortsatte å kjøre kampen. De var super aggressive og presset og stresset Kisa-spillerne til å gjøre feil. Halvveis ut i omgangen ble Matilde Wenger spilt igjennom. Hun kom seg ned til dødlinja før hun la en 45 graders pasning ut til Maria Hansen Sloan, som doblet ledelsen Noen minutter senere var samme spiller på rett plass etter at gjestenes keeper ikke klarte å holde en corner i fast grep. Dermed stod det 3-0 til FUVO før halvtimen var spilt. Vertene var ikke ferdigscoret og etter 35 minutter ble Thea Constanse Reinersten spilt alene med keeper. Hun gjorde ingen feil og satte inn hjemmelagets fjerde mål før pause.

Oda og Maria med tre mål hver

FUVO-spillerne var ”on fire fra start i andre omgang. Tilskuerne hadde knapt nok rukket å finne plassene sine igjen før Maria Hansen Sloan spilte Eline Krogstad Nilsen igjennom alene med keeper. Hun var som Reinertsen, sikker som banken alene med keeper. To minutter senere kopierte Sloan Hansen og Folmo Myhr det første målet. Etter en times spill bestemte Oda Folmo Myhr seg for å ta ballen i egne bein. Hun dro seg forbi to-tre Kisa-spillere før kun klinket ballen i mål fra 18 meter. Dette var hennes tredje mål for kvelden, samme antall mål skulle det bli på Maria Hansen Sloan, som fastsatte sluttresultatet til 8-0 etter å ha blitt spilt alene med keeper.

Mari og Oda

Alt i alt en meget god kamp av FUVO-damene, som beviste at de sannsynligvis har det høyeste toppnivået i divisjon. Det gjelder bare å kopiere innsatsen flest mulig ganger.

Etter fire av ti høstkamper ligger FUVO på andre plass med 7 poeng. Det skal imidlertid sies at det er spilt ujevnt antall kamper.

Neste kamp for FUVO er onsdag 14.september, borte mot Borgen.

FUVO stilte med følgende lag: Tine Ihlang, Anna Edvardsen, Vilde Rustad Nilsen, Thea Hauge, Oda Folmo Myhr, Tuva Sten Andersen, Aurora Folmo Myhr, Emilie Kathrine Strømme Engelien, Matilde Wenger,  Thea Constanse Reinertsen og Maria Hansen Sloan. Benyttede innbyttere. Eline Krogstad Nilsen og Alice Christin Hilseth Eid.