FUVO/Fenstad FK 2 G13 lekte seg til storseier i seriepremieren

4.div Gutter 13 år Lillestrøm 5 – FUVO/Fenstad FK 1-11 (0-7)

FUVO/Fenstad FK stiller med to lag i klassen gutter 13 år. Fredag serieåpnet andrelaget med bortekamp mot Lillestrøm 5. Det var en spent gjeng som spilte årets første 9er kamp.

Ledet med sju mål til pause

Det tok ikke mange minuttene før man skjønte at her hadde man sjansen til å dra hjem med tre poeng i sekken. William Fernandes Høgda satte standarden med sin 0-1 scoring etter fem minutter. Oliver Berger Dystland fulgte opp med å doble ledelsen noen minutter senere, men det var først i minuttene mellom 21. og 31. minutt at målene virkelig rant inn. Jorius Gecas putta to baller i nota, mens William Fernandez Høgda, Liam Manoah Eriksen og Oliver Berger Dystland scoret ett hver slik at pauseresultatet etter de første 35 minuttene var 0-7 til FUVO/Fenstad 2

Vant med ti mål

Gjestene brukte litt tid på å komme i gang etter pause. Det skulle gå tretten minutter før Daniel Solstad la på til 8-0. Lillestrøm gikk rett i angrep og reduserte til 1-8, men da svarte FUVO/Fenstad FK med å feie inn to nye mål i løpet av tre minutter. Begge signert William Fernades Høgda, som dermed ble kampens toppscorer med fire nettkjenninger. Ti minutter før slutt fastsatte Mateo Rørvik Lie sluttresultatet til 1-11 i favør FUVO/Fenstad FK.

Neste kamp for FUVO/Fenstad FK 2 er torsdag 2.mai, hjemme mot Rælingen 4.

FUVO stilte med følgende Lag. Mathias Skoglund Larsen, Matheo Rørvik Lie, Edwin Ruud Helbø, William Fernandez Høgda, Joris Gecas, Sebastian Kamrowski ,Vegard Arnestad, Daniel Solstad, Magnus Engen og Leo Poll.