FUVO/Fenstad FK G13 spilte uavgjort mot Bøn

Gutter 13 år 1.divijson FUVO/Fenstad FK – Bøn 2-2

Etter to klare tap i de to første matchene, så ble forrige seriekamp mot Gjelleråsen en jevn affære, men også den kampen endte med tap. Torsdag tok imot Bøn til årets fjerde serierunde. Ett lag de tapte 7-2 for i en treningskamp tidligere i år.

FUVO/Fenstad FK med veldig god første omgang

Hjemmelaget gikk til kampen med et åpent sinn, vel vitende om at de ikke hadde noe å tape. Med full innsats fra start, så var de fullt på høyde med Bøn og det var ikke noe å si på at de tok ledelsen etter et kvarter. Et godt slått corner endte hos ??, som med et herlig volleyskudd sendte kula som en prosjektil i nettmaskene. En het kandidat til årets mål. Spillet bølge frem og tilbake og Bøn så en avslutning i mål, men da vartet keeper Magnus I Engen opp med en strålende redning nede ved stolperoten. Rett før pause vartet hjemmelaget opp med en fint angrep hvor ballen til slutt endte hos Oskar,, som  fra fire meters hold satte ballen sikkert i mål. Lagene gikk til pause med 2-0 til FUVO/Fenstad FK

Bøn slo tilbake i andre omgang

Bøn tok litt mer over periodevis i andre omgang, men den første store sjansen var det vertene som kom til, men denne gangen stod tverrliggeren i veien. I stedet reduserte Bøn kort tid etterpå til 2-1.  Bortelaget presset på i denne perioden og etter 52 minutter fikk de straffe etter en hands inne. Straffeskytteren var sikker som banken, dermed stod det 2-2. Begge lagene var nærme sin tredje scoring, men kampen ebbet ut med 2-2 og poengdeling.

Oskar Scharning setter her inn FUVO/Fenstad FKs andre mål

Det var alt i alt en god fotballkamp mellom to lag som kjempet til siste slutt for å dra hjem seieren.

Neste kamp for FUVO/Fenstad FK er lørdag 4.mai, borte Fjellhamar.

FUVO/Fenstad FK stilte med følgende lag: Magnus Engen, Vegard Arnestad, Sebastian Finstad, Irfan karimi, Oskar Mizban-Riiser, Oskar Scharning, Oskar Nordlie, Toby Øksenholt, Herman Skovereng, Daniel Solstad, Mathias Skoglund Larsen og Mattis Finstad Hansen